Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΡΕΓΚΕΙΡΟ


Μετά και την σημερινή μέρα που δεν πήραμε απάντηση από την Πόρτο η διοίκηση μας κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με τον Μάριο Ρεγκέιρο που αγωνίστηκε στην Β΄ομάδα μας της παπαναστασίου.

Αρχικά η Πόρτο και σήμερα δεν απάντησε ούτε στον Βιερίνια ούτε και στον ΠΑΟΚ για το τι θέλει ακριβώς,πληροφορίες λένε ότι οι δράκοι αξιώνουν ένα σεβαστό ποσό για να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο και ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Η ομάδα Τετάρτη πετάει για Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι διοικούντες θέλουν το ρόστερ να είναι όσο το δυνατό πιο πλήρη μιας και τα επίσημα παιχνίδια φέτος ξεκινούν νωρίς με το πρώτο μας παιχνίδι να είναι στις 30 Ιουλίου.

Ο Μάριο Ρεγκέιρο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της κεντροεπιθετικής γραμμής έμεινε σήμερα ελεύθερος από την ομάδα της παπαναστασίου μιας και δεν μπορούσαν να του καλύψουν το συμβόλαιο που έχει και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια με σαφώς πολύ λιγότερα λεφτά.
Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία ο Ρεγκέιρο θα έχει ως συμπαίκτες 2 πολύ καλούς του φίλους τον Μπιζέρα και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο παίχτης έχει 29 συμμετοχές με την εθνική Ουρουγουάης και 1 γκολ και έχει αγωνιστεί
κατά σειρά στις
1996-1998 Cerro
1998-2000 Nacional (Uruguay)
2000-2005 Racing Santander
2005-2008 Valencia CF
2007- 2008 → Real Murcia (loan)
2008-2009 Paok Academies FC
2009-.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου