Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Απίστευτες ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και από σήμερα έχουν τεθεί προς δίαθεση του κόσμου όλες οι ελεύθερες θέσεις του γηπέδου της τούμπας.

Κόσμος άρχισε να μαζεύεται έξω από το γήπεδο από της 7 το πρωί ενώ τα γραφεία της ΠΑΕ ανοίγουν στις 10.
Οι ουρές που άρχισαν να σχηματίζονται ήταν πολύ μεγάλες και τα γραφεία τελικά αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες τους από της 9.15 μιας και οι φίλαθλοι που είχαν συγκεντρωθεί ξεπερνούσαν τους 1000!!!!!!!!


Στις πρώτες 4 ώρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι της 13.00 διατέθηκαν είδη 1000 κομμάτια ενώ συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αν συνεχιστούν οι αγορές των διαρκείας με αυτούς τους ρυθμούς από εβδομάδα δεν θα υπάρχει τίποτα μιας και θα έχει γίνει το Sold out.

O κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να αγοράσει εισιτήριο και για κάποιον δικό του έχοντας μαζί του την ταυτότητα του φίλου του και γνωρίζοντας απλά το αφμ του χωρίς να έχει επίσημο έγγραφο του αφμ.

Όσοι έχουν αγοράσει το διαρκείας μέσω Ίντερνετ δεν χρειάζεται να πάνε από σήμερα και να περιμένουν στις ουρές μια και τα καρτελάκια τους είναι κρατημένα και μπορούν να πάνε τις επόμενες μέρες.

Με τόσο μεγάλες ουρές σήμερα λογικό ήταν και με την ζέστη που επικρατεί να υπάρχει γκρίνια και ταλαιπωρία αλλά ο κόσμος τουλάχιστον όσοι ταλαιπωρηθούν αυτές τις μέρες στις ουρές θα έχει ησυχάσει για όλη την χρονιά μιας και θα έχει λύση το πρόβλημα ανεύρεσης εισιτηρίου για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τον άλλο μήνα.

Μετά και την σημερινή μέρα αναμένεται τα διαθέσιμα διαρκείας που θα απομείνουν να είναι περίπου 6.000 ίσως και λιγότερα οπότε.....

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου