Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσιφίδης, μαζί με τον ο τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα και το μέλος της διοίκησης, Σπύρο Μηλιωρίδη.

Συνολικά 28 παίκτες έφυγαν με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.
Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες (3): Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης

Αμυντικοί (9): Κοντρέρας, Μαλεζάς, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Λίνο, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης

Μέσοι (8): Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Σορλέν, Κονσεϊσάο, Μπαλάφας, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι.

Επιθετικοί (8): Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Κουτσιανικούλης, Αναστασάκος, Παπάζογλου, Αποστολόπουλος, Μωϋσιάδης, Παντίδης.

Η ομάδα μας θα δώσει 7 φιλικά, 3 με ερασιτεχνικές ομάδες και στη συνέχεια με τις Ναϊμέγκεν (14/7), Τσίβας (16/7), Βίλεμ (19/7) και Σπάρτα Ρότερνταμ (22/7).

Δηλώσεις από το αεροδρόμιο

Αρχικά μίλησε στους δημοσιογράφους ο Ντάριο Κρέσιτς τονίζοντας:
"Σε κάθε σεζόν οι πρώτοι μήνες είναι και οι πιο δύσκολοι. Θέλω μέσω της προπόνησης να φτάσω το 100% σύντομα. Μου έκανε εντύπωση ο όγκος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πρώτη προπόνηση. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τον ενθουσιασμό των οπαδών καθώς και στις δικές μας φιλοδοξίες. Ο ΠΑΟΚ είναι ο σύλλογος με το υψηλότερο επίπεδο απ' όλους όσους έχω αγωνιστεί και ελπίζω να τα καταφέρω. Έχουν ξεκινήσει πολύ δύσκολες προπονήσεις από τώρα γιατί πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Europa League, είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει".

Ο Λίνο από την πλευρά του τόνισε: "Το βασικό στάδιο προετοιμασίας και η δουλειά που θα κάνουμε θα καθορίσει το πως θα πάει η νέα σεζόν. Φέτος έχουμε πιο πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να εναρμονιστεί το παιχνίδι των παλιών παικτών με τους νέους που ήρθαν για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι ο βασικός κορμός παραμένει.. Ήρθαν παίκτες που θα βοηθήσουν και συνεπώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνουμε μια καλή σεζόν και να κατακτήσουμε τους στόχους μας".

Αναφερόμενος στο τριετές πλάνο της διοίκησης που προβλέπει ότι τη νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, τόνισε: "Για να το είπε ο πρόεδρος και η διοίκηση κάτι ήξερε και πίστευε στην ομάδα. Πάντως είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη προετοιμασία η οποία πρέπει να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να δημιουργήσουμε μια συμπαγή ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών μας αγώνων. Το πρωτάθλημα είναι νωρίς να το σκεφτόμαστε ακόμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου