Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ TΗΣ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ ΤΟΡ ΟΛΕ ΣΚΟΥΛΕΡΟΥΝΤ ΧΡΙΖΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Μόνο χαμόγελα δεν έφερε στη Βαλερένγκα το αποτέλεσμα της κληρωτίδας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι για τους Νορβηγούς ένα μεγάλο εμπόδιο. Ο τεχνικός της Κυπελλούχου Νορβηγίας, Τορ Όλε Σκούλερουντ έχρισε φαβορί την ομάδα μας τονίζοντας παράλληλα πως η ζέστη, αλλά και η «καυτή» έδρα του ΠΑΟΚ δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την αποστολή τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.


-Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο σας για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ;

«Ξέραμε από την αρχή ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε πως χαμογελάσαμε με το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα, όμως αισιοδοξούμε για το καλύτερο».

- Τι είναι αυτό που γνωρίζετε για τον ΠΑΟΚ;

«Είναι ομάδα με συχνή παρουσία στην Ευρώπη, αν και η περσινή χρονιά ήταν από τις καλύτερές του. Τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας και αυτό λέει πολλά. Σέβομαι μια ομάδα που τα πήγε καλά σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Διαθέτει καλούς παίκτες, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τον αντίπαλό μας».

- Εκτός από την ποιότητα του ΠΑΟΚ, τι άλλο είναι αυτό που σας ανησυχεί;

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα. Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο και θα είναι δύσκολο. Με ανησυχεί επίσης και η θερμοκρασία στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο στην Ελλάδα το κλίμα είναι πολύ ζεστό και δεν είναι το πιο ευχάριστο για μας».

- Μπορεί να υπάρχει ζέστη, ωστόσο η Βαλερένγκα είναι πιο έτοιμη ομάδα. Είναι στα υπέρ σας που το ματς γίνεται αυτή την περίοδο;


«Έχουμε αρκετά ματς στα πόδια μας και αυτό είναι ευχάριστο. Μπορεί τελευταία να μην είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση, όμως πιστεύω πως στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε πιο βελτιωμένοι».

- Τα προβλήματα τραυματισμών πόσο σας έχουν επηρεάσει; Θα υπάρχουν επιστροφές στο πρώτο παιχνίδι;


«Αρκετά. Απουσιάζουν βασικοί παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύω όμως ότι στο πρώτο παιχνίδι θα έχουμε πολλές επιστροφές και είμαι ικανοποιημένος».

- Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της Βαλερένγκα και που δεν τα πάτε καλά;


«Η επίθεση μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και τόσο ο Αμπντελάουι όσο και ο Σέτερν τα πάνε πολύ καλά. Η άμυνά μας φέτος δεν είναι η καλύτερη, μας έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς.
Εκεί άλλωστε θα ρίξουμε και το βάρος από εδώ και πέρα».

«Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση»


Όσο για τις φιλοδοξίες της Βαλερένγκα στην Ευρώπη, ανέφερε: «Έχουμε βλέψεις να περάσουμε στον επόμενο γύρο και στη συνέχεια να παλέψουμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε. Μετά από μια καλή αρχή, κάναμε μια κοιλιά. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς θα δώσουμε για το πρωτάθλημα πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ. Ο Αμπντελαουέ είναι ο καλός μας επιθετικός».

«Γνωρίζω τον Γκαρσία»


Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, στάθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία: «Γνωρίζω τον Πάμπλο Γκαρσία, που έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ήξερα ότι τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ. Όταν πληροφορήθηκα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, περνώντας τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, ευχήθηκε η ομάδα του να έχει καλύτερη τύχη από τη Λιν: «Θυμάμαι ότι ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τη Λιν πριν από 5 χρόνια, την είχε κερδίσει 3-0 μέσα στο Όσλο. Ελπίζω εμείς να τα πάμε καλύτερα!».

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου