Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η VALERENGA ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ


Αντίπαλος μας η Βαλερένγκα από την Νορβηγία με πρώτο παιχνίδι στο Όσλο στις 30 του μήνα.

H Βαλερένγκα έχει παίξει ήδη 18 παιχνίδια μιας και το πρωτάθλημα στην Νορβηγία έχει ξεκινήσει από τις 15 μαρτίου και έχει ολοκληρωθεί και παραπάνω από το μισό του πρωταθλήματος.

Η Νορβηγική ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή και απέχει 16 βαθμούς από την Ρόζενμποργκ που είναι στην πρώτη θέση.

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η Βαλερένγκα που ακολουθεί φθίνουσα πορεία από το 2005 όταν και στέφθηκε πρωταθλήτρια Νορβηγίας.


Το 2006 κατετάγη 3η, το 2007 τερμάτισε στην 7η θέση ενώ το 2008 κατρακύλησε στη 10η θέση. Χρέη προπονητή με διπλή ιδιότητα καθώς δεν έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση εκτελεί ο Μάρτιν Άντρεσεν ύπο την εποπτεία του Τορ Όλε Σκούλερουντ.

Η "Ένγκα" κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο κατακτώντας το 2008 το Κύπελλο συντρίβοντας με 4-1 στον τελικό την πρωταθλήτρια Στάμπαεκ.

Στον Μάρτιν Άντρεσεν δόθηκε πίστωση χρόνου από τον πρόεδρο Οντ Σκάρχαϊμ, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν στη σκανδιναβική χώρα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την εικόνα που παρουσίαζαν οι "πρωτευουσιάνοι".

Στο πρωτάθλημα της Τippeligaen που βρίσκεται σε εξέλιξη η Βαλερένγκα καταλαμβάνει την 7η θέση με απολογισμό 7-4-7. Παράλληλα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Νορβηγίας αποκλείοντας την Μιόνταλεν (ομάδα Β΄κατηγορίας) με 3-1.

Η Βαλερένγκα από τις 6 Μαϊου σε 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τις 24 Ιουνίου μετρούσε μόλις ήττα. Το τελευταίο διάστημα δείχνει πάντως να έχει χάσει την φόρμα της έχοντας υποστεί τρεις σερί ήττες από Ρόζενμποργκ (1-2), Άαλεσουντ (3-2) και Τρόμσο στο "Άλφχαϊμ" (2-0).

Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο 24χρονος επιθετικός, Μοχάμεντ Αμπντελαουί ή "Μόα" (σ.σ.:πολυτιμότερος παίκτης μέχρι στιγμής στη σεζόν) όπως τον αποκαλούν οι Νορβηγοί αλλά και ο Μπενγκτ Σέτερνες με θητεία στην Κλαμπ Μπριζ. Αμφότεροι είναι επικεφαλής στο σκοράρισμα με πέντε γκολ έκαστος.

Μάρτιν Αντρεσεν και Κρίστοφερ Χέσταντ δεσπόζουν στον χώρο του κέντρου με τον 33χρονο παίκτη-προπονητή να ταλαιπωρείται πάντως από συχνούς τραυματισμούς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον επίσης 33χρονο "λαβωμένο" μέσο Φρέντι Ντος Σάντος με 4 ασίστ στο ενεργητικό του σε 9 συμμετοχές.

Λίρα εκατό θεωρείται ο 28χρονος Αμερικανός γκολκίπερ, Τρόι Πέρκινς που καλείται και από την εθνική ομάδα της χώρας του το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αυτή την στιγμή στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

Valerenga

Θέση 7
Παιχίδια 18 εντός 3Ν 2Ι 4Η εκτός 4Ν 2Ι 3Η

Founded 29 July 1913
Stadium Ullevaal Stadion Oslo (Capacity: 25,572)

Number/Nationality/Position/Name

1 Usa GK Troy Perkins
4 Norway DF André Muri
5 Norway DF Erik Hagen
6 Norway MF Freddy dos Santos
8 Norway MF Martin Andresen
9 Honduras MF Mario Roberto Martínez
11 Norway FW Morten Berre
13 Norway DF Jarl André Storbæk
14 Norway FW Bengt Sæternes
17 Norway MF Mohammed Fellah
18 Venezuela DF Juan Fuenmayor

No. Position Player
19 Norway MF Dawda Leigh
20 Norway FW Mostafa Abdellaoue
23 Norway MF Kristofer Hæstad
24 Norway DF Stefan Strandberg
25 Norway FW Mohammed Abdellaoue
26 Serbia MF Bojan Zajić
28 Norway MF Harmeet Singh
30 Norway GK Øyvind Bolthof
31 Norway MF Kristian Brix
33 Norway DF Amin Nouri

Η ομάδα μας θα παίξει στο όσλο στις 30 του μήνα για ένα θετικό αποτέλεσμα και ο επαναληπτικός θα γίνει στην τούμπα για την πρόκριση στις 6 Αυγούστου!!

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα λεφτά το πρώτο παιχνίδι στο Όσλο που θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά στις 6 Αυγούστου η ομάδα μας με 30.000 και πλέον οπαδούς μας θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου