Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ : ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ



Συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου από την Ολλανδία όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Ο πρωταρχικός στόχος για τη νέα σεζόν είναι να διατηρηθεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το υψηλο επίπεδο και μετά. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μικρότερα, αφού από πέρσι ο πήχης ήταν πολύ ψηλά. Θέλουμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο και να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω ότι η χημεία θα βρεθεί πιο εύκολα, γιατί έχουμε διατηρήσει τον βασικό κορμό".


Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας:

"Έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου, έχουν έρθει σπουδαίοι παίκτες αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε μερικές λεπτομέρειες".

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου:
"O Παναθηναϊκος έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές και είναι βελτιωμένος. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα υπολογίσιμος και η ΑΕΚ μας έδειξε πόσο καλή είναι στα πλέι οφ. Νομίζω ότι για όλους τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για όλους απ΄ότι πέρσι".


Τέλος, όσον αφορά στους δικούς του στόχους:

"Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ να κάνω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, έστω και αν είναι πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν στην θέση μου τρεις παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου