Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το να είσαι ΠΑΟΚ είναι σαν μια ερωτική πράξη.
Είναι απόλαυση είναι ενθουσιασμός είναι χτυποκάρδι είναι λατρεία είναι ………….. ΑΓΑΠΗ. Αγάπη διαρκείας.Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από τότε που όλοι μας ήμασταν μωρά παιδιά και μας πήγαιναν οι γονείς μας στο γήπεδο θρύλος.
Εκεί που ανέδειξαν το ταλέντο τους ο Κούδας ο Σαράφης ο Παρίδης ο Κουϊρουκίδης ο Λέαντρος ο Γκουερίνο αλλά και ο Μαραντόνα ο Κρόϊφ ο Νέεσκενς.
Εκεί που έχτισε ο αείμνηστος Λές Σάννον την μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 70. Πέρασαν πολλά χρόνια σχεδόν μια γενιά όπου ο ΠΑΟΚ βαλλόταν από παντού. Ήταν το μίασμα στις ορέξεις του πάλαι ποτέ ΠΟΚ.

Ήταν το τσιμπούρι στο κορμί τους που ενοχλούσε. Σταδιακά βάλθηκαν να τον καταστρέψουν. Το κατάφεραν. Τον έφεραν στο σημείο μηδέν.
Εδώ όμως ξύπνησε ο λαός του ΠΑΟΚ. Και δεν ήθελε τίποτα απλά ΟΡΑΜΑ. Και του το έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο Θοδωρής μας. Αυτός που είναι ένας από εμάς. Που εκνευρίζετε όταν η ομάδα χάνει που κάνει σαν μικρό παιδί όταν κερδίζει. Το ίδιο και εμείς ο κόσμος. Χάνει η ομάδα δεν μιλιέται κανένας μας. Κερδίζει όλη η εβδομάδα τρέχει νεράκι στην αναμονή του επόμενου Σαββατοκύριακου.
Δύο χρόνια μετά την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ανάληψη της διοίκησης από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σημείο να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Άνιση μάχη απέναντι σε οικονομικά μεγαθήρια και σε διαπλεκόμενους ανθρώπους που κινούνται μόνο στο παρασκήνιο. Γιατί το προσκήνιο τους τρομάζει. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα 11-07-2009 όπου ήδη γράφεται ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ με την δημιουργία νέου ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας με τον αριθμό να φτάνει τις 21.100 και να γίνεται το Sold out.
Τρομερό νούμερο αναλογιζόμενοι ότι ούτε Σισσέ έχει ο ΠΑΟΚ ούτε επενδυτή με τα πάρα πολλά λεφτά να φέρει παιχταράδες. Έχει ψυχή και όραμα πίστη σε στόχους που άλλοι διαθέτουν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ για να τους πετύχουν.
Βέβαια η πώληση τόσων πολλών διαρκείας ανοίγει πλέον επιτακτικά το θέμα δημιουργίας νέου γηπέδου, κατά την γνώμη μου πάνω από 40000 θέσεων. Αυτό είναι θέμα που το τρέχει ήδη η ΠΑΕ πάντα σε συνεργασία με τον ΑΣ.
Από εδώ και πέρα τον λόγο τον έχει ο λαός. Στις 30 Ιουλίου αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν θα πω τίποτα. Ξέρουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και αν θέλει ο Θεός τον Μάιο του 2010 θα ……………………………………….

By Bizim PAOK

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου