Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ : ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Ο ΠΑΟΚ


Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον ΠΑΟΚ αλλά έχει καταλάβει σε ποια ομάδα έχει πάει.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπου τους Τύπου:

Βασίλη, αισθάνεσαι δυνατός να σηκώσεις το βάρος των προσδοκιών που δημιουργήθηκε από τον ντόρο που είχε γίνει γύρω από το όνομά σου και την ακριβή σου μεταγραφή;
«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πίστεψαν και εγώ ήρθα για να προσφέρω σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα καθώς ήθελα να κάνω ένα μεγάλο βήμα στη καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Νιώθεις άγχος και πίεση για να δικαιώσεις τους ανθρώπους που σε επέλεξαν;
«Όταν κάνεις μία νέα αρχή όπου και να πας υπάρχει πίεση μέχρι να προσαρμοστείς. Με βοήθησαν όλοι στον ΠΑΟΚ για να προσαρμοστώ γρήγορα και δε νιώθω κανένα βάρος, άγχος ή πίεση για να αποδείξω κάτι. Δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ κι άλλο και να μπορέσω έτσι να προσφέρω ότι καλύτερο έχω στον ΠΑΟΚ».

Βρίσκεις δύσκολα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ;
«Δε νομίζω ότι έχουν δυσκολέψει τόσο πολύ ακόμη, καθώς είμαστε ουσιαστικά ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις είναι δύσκολες και σκληρές αλλά τώρα έχουμε αρχίσει και τα φιλικά. Με τη δουλειά θα προχωρήσουμε μπροστά και θα φτάσουμε στο επίπεδο που περιμένει ο προπονητής μας. Έχουμε εμπιστοσύνη και κάνουμε αυτά που ζητάει. Και αγωνιστικά και σε θέματα τακτικής. Όλα όμως θα κριθούν στο τέλος καθώς πάντα μετρά το αποτέλεσμα».

Ο Σάντος φημίζεται για το βάρος που ρίχνει στην τακτική. Πως σου φαίνεται;

«Κάθε φορά ο κάθε προπονητής ρίχνει βάρος στην τακτική ανάλογα με τη φιλοσοφία του. Ο κ. Σάντος έχει τη δική μου και προσπαθεί να την περάσει τώρα και σε μας που ήρθαμε φέτος στον ΠΑΟΚ…».

Αν δεν είσαι στην αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ βασικός θα σε πειράξει;
«Όχι, δε θα πειράξει. Άλλωστε είναι κάτι για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ. Αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να το αλλάξω αυτό. Το σίγουρο είναι πως ότι πει ο προπονητής θα γίνει και ελπίζω να μπορέσω να παίζω και εγώ».

Έχεις συνειδητοποιήσει που είσαι; Σε ποια ομάδα έχεις έρθει;

«(χαμογελά…) Ο κόσμος με κάνει καθημερινά να το καταλαβαίνω όλο και περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος».

Πως σου φαίνεται φέτος να αγωνίζεσαι σε μία κατάμεστη από 30.000 κόσμο Τούμπα, ενώ πέρυσι έπαιζες σε ένα μεγάλο γήπεδο αλλά άδειο…
«Ήρθα στον ΠΑΟΚ από μια ομάδα με σχεδόν καθόλου κόσμο. Είναι ένα ακόμα συν για να προσφέρεις κάτι καλύτερο όταν παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα γήπεδο όπως η Τούμπα, στην οποία η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη».

Έχεις καθόλου στο μυαλό σου την Εθνική ομάδα των Ανδρών και την προοπτική να αγωνιστείς σε ένα Μουντιάλ;

«Δεν κρύβω ότι είναι στο μυαλό μου. Είχα δυο κλήσεις στην εθνική ανδρών, την περσινή σεζόν. Μακάρι να γίνω μέλος της ομάδα κερδίζοντας μία θέση μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ και γιατί όχι και του χρόνου να βρεθώ και στο Μουντιάλ με την Εθνική μας».

Τι θα θεωρείς στο τέλος της χρονιάς επιτυχία για σένα και για τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πέρυσι μία τρομερή πορεία. Στο τέλος του πρωταθλήματος ήταν 2ος και φέτος πρώτος στόχος είναι να σταθεροποιηθεί η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχει γίνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα».

Τι σε εντυπωσίασε ως τώρα στην ομάδα;

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ανθρώπους στη διοίκηση οι οποίοι είναι πολύ κοντά στην ομάδα και μας βοηθάνε σε κάθε πιθανό πρόβλημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Έχεις βγάλει κάποιο συμπέρασμα για τους στόχους του προπονητή στην προετοιμασία;

«Αυτό που ζητάει ο κ. Σάντος είναι να είμαστε σοβαροί και να παίζουμε σωστά. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα αρχίσουν στις 30 Ιουλίου. Η δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο παίχτης αν προσεχθεί θα κάνει μεγάλη καριέρα στην ομάδα μας και σίγουρα μια μέρα θα πάρει μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου