Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ


Οι φιλικές αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους ολοκληρώθηκαν με δικό του γκολ. Ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλε την υπογραφή του σε ένα πανέμορφο γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για τις ημέρες της προετοιμασίας, αλλά και για τα παιχνίδια κόντρα στη νορβηγική Βαλερένγκα.

- Μπρούνο, ο Φερνάντο Σάντος μας δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Σπάρτα ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος και πως ακόμη και έτσι πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νορβηγία. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Το σίγουρο είναι ότι με τη Σπάρτα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Η ομάδα δούλεψε σε δυνατούς ρυθμούς όλο αυτό το διάστημα στην Ολλανδία και στην εβδομάδα που μένει μέχρι το ματς με τη Βαλερένγκα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Μπορεί όχι 100%, αλλά σίγουρα θα είμαστε αυτοί που πρέπει στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο».

- Η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ δείχνει να τα πηγαίνει εξίσου καλά όπως πέρυσι, όταν και αποτέλεσε το όπλο της ομάδας. Εσύ, που το ζεις από μέσα, πώς το εισπράττεις;


«Ξέρεις, εμείς δεν ξεχωρίζουμε τις γραμμές της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο και πρέπει να δουλεύει καλά σε όλους τους τομείς. Ισως η αμυντική λειτουργία να είναι σε καλό επίπεδο, αλλά γι' αυτό δουλεύει όλη η ομάδα. Οχι μόνο η άμυνα Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ένας και περνάει μέσα από τη σκληρή δουλειά. Στόχος είναι να πηγαίνουμε καθημερινά καλύτερα».

- Εσείς, οι παίκτες, έχετε συζητήσει μεταξύ σας για την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο;

«Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αποδώσει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών. Εμείς συνεχίζουμε σταθερά να δουλεύουμε και πιστεύουμε ότι αυτή η δουλειά θα βγει και μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν αρκετές νέες προσθήκες στην ομάδα και χρειάζεται να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια. Καθημερινά οι παίκτες γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και δένουμε περισσότερο μεταξύ μας».

«Σίγουρα μπορούμε»

- Θα μπορούσες να δώσεις ποσοστά πρόκρισης για το παιχνίδι με τη Βαλερένγκα;


«Δεν θέλω να το κάνω αυτό, δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα. Εγώ έχω άποψη γι' αυτό, αλλά το θέμα είναι το τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Δεν νομίζω να με ρωτάς για το αν θα περάσουμε, διότι σίγουρα μπορούμε».

«Ενα από τα καλύτερα»

Το γκολ που πέτυχες με τη Σπάρτα εισέπραξε πολλά θετικά σχόλια.


«Για να πω την αλήθεια, μου άρεσε και εμένα πολύ γιατί έτσι όπως ήρθε ήταν εντυπωσιακό. Είναι ένα από τα τρία πιο όμορφα γκολ που έχω βάλει. Ενα είναι αυτό που πέτυχα με τη Ρετζίνα, ένα με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Γκενκ και ένα αυτό κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου