Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ



Η εξέλιξη που περίμεναν στον ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα την Δευτέρα και πλέον μόνο το τυπικό μέρος απομένει για την μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ.
To σήριαλ επιτέλους τελείωσε παρά τα όσα κάνανε διάφοροι για να μην αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο από την ομάδα του την Σανταντέρ και δυστυχώς για αυτούς άλλη μια φορά τους έφαγαν τα λόγια και οι δηλώσεις....

Και τυπικά παρελθόν από την Ρασίνγκ Σανταντέρ αποτελεί ο Βίκτορ Βιτόλο, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την έλευσή του στον ΠΑΟΚ.

Μία εξέλιξη στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα και η διάθεση του ίδιου του Βιτόλο να χαρίσει ουσιαστικά στην διοίκηση της Ρασίνγκ Σανταντέρ τα χρήματα που είχε να λαμβάνει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός μέσος αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη μάλλον την Τετάρτη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του για τα επόμενα 4 χρόνια με τον ΠΑΟΚ.

Καλό θα ήταν τώρα που τελείωσε το θέμα να αποκαλύψει ο ίδιος ο παίκτης όλα τα ονόματα αυτών που έκαναν τα πάντα για να χαλάσουν ή έστω να καθυστερήσουν όσο παέι την λύση της συνεργασίας του με την Σανταντέρ...

Ο Βιτόλο είναι μια εξαιρετική λύση για το κέντρο κάτι το οποίο θα φανεί και στην πορεία και θα καταλάβουν όλοι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν το παράτησε το θέμα και περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή πράγμα που στεναχώρησε πολλούς και ιδίως τον γνωστό μάνατζερ που δέχτηκε άλλη μία ήττα.

8 σχόλια:

  1. κάποιοι ας το βουλώσουν επιτέους.....κούρασαν με τις προπαγάνδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxxaxaxaax skoulikia vromera ta paparia mas parte pali....kante tous spotaki tous evraious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou nai o vitolo oeo pou nai o vitolo xaxaxaxaaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. theloume afieroma sta ariana!!!!!!!!!!
    kryfteite pali pouthenades stis skoulikotrypes sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tsakalia opoios exei Hxitika as epikoinonisei mazi mou tha xrisimopoiithoun gia iero skopo....kserete.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάρε ένα ντοκουμέντο http://www.youtube.com/watch?v=gFHzgHOJzYE

    το σχόλιο μας για την υπόθεση βιτόλο

    Ακαδημίες ΠΑΕ ΠΑΟΚ: σε σωστό δρόμο!

    Από τότε που ανέλαβε ο Θόδωρος Ζαγοράκης τα ηνία της ΠΑΕ, πέρα από τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης και της αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας, μεγάλος στόχος του ήταν και είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών μας αλλά και η συνεχείς συνεργασία με διάφορες ακαδημίες σε όλη τη χώρα. Ο σκοπός όλα τα μεγάλα ταλέντα να έρχονται στον ΠΑΟΚ και να μην κατηφορίζουν στην Αθήνα. Φυσικά με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου του προπονητικού κέντρου όλα αυτά θα κυλήσουν πολύ ομαλότερα, μιας και οι πιτσιρικάδες θα έχουν μία καλύτερη διαμονή μακριά από τα σπίτια τους και το έργο των προπονητών θα είναι πολύ ευκολότερο.
    Θέλω να επικεντρωθώ με τις ακαδημίες που έχουμε συνεργασία. Με τις ακαδημίες που έχουμε συνάψει συνεργασία όπου κάθε καλό ταλέντο που θα κρίνουν οι υπεύθυνοι της ομαδάρας μας θα έρχεται στην ΠΑΟΚαρα ή καλύτερα ο ΠΑΟΚ πάντα θα έχει τον πρώτο λόγο για όλα αυτά τα παιδιά.
    Μία ακαδημία που κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι άξια αναφοράς και προβολής είναι πολύ κοντά μας. Όχι μόνο δίνει παιδιά για τα μικρότερα τμήματά μας αλλά έχει καταφέρει να δώσει τα τελευταία δύο χρόνια και παίκτες κατευθείαν για την πρώτη ομάδα.
    Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για τους ανθρώπους εκεί και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της πόλης μας και να βοηθάει όλα τα παιδιά να ολοκληρωθεί το μεγάλο τους όνειρο, μία μέρα να φορέσουν την φανέλα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στο στήθος.
    Και πάλι συγχαρητήρια!!!

    Ο λόγος φυσικά για την ιστορική ομάδα που ίδρυσαν τα προπολεμικά χρόνια αντιφρονούντες Εβραίοι, παράγοντες του Ηρακλή.
    Έλληνες Εβραίοι λοιπόν, που ονόμασαν την ομάδα τους με το όνομα ενός όμορφου σκύλου που είχε στην κατοχή του ένας από τους ελληνοεβραίους.

    Το όνομα αυτού του μεγάλου υποστηρικτεί της αναγέννησης του ΠΑΟΚ που ότι τον προστάξει το μεγάλο αφεντικό ( ΠΑΟΚ ) θα τρέξει σαν υπάκουο σκυλάκι να το προσφέρει είναι: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟΚ επί της οδού Παπαναστασίου " Ο ΑΡΗΣ ". Μπορεί να ακούγεται σαν ένα πολύ καλό συνεργείο αυτοκινήτων αλλά πιστέψτε με είναι το καλό σκυλάκι του ΠΑΟΚ.
    Η καλύτερή μας ακαδημία!


    Όπως όλα δείχνουν το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα;; σε λίγες ώρες θα είναι κοντά μας!

    http://paokland.blogspot.com/2009/07/blog-post_5113.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε τον βιτολο τον μοδιστρο χαριζει και λεφτα ο κριμας ρε τα παοκακια ψωνισαν απο σβερκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.paokgate4.gr/kontisa.mp3

    http://www.paokgate4.gr/vitolo.mp3

    πάρε και ηχητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου