Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΣ,ΟΚ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ


Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ για το Europa League ξεκίνησε και ο Φερνάντο Σάντος έχει έτοιμο το πλάνο πρόκρισης. Αρχικά για ένα καλό αποτέλεσμα στη Νορβηγία κόντρα στη Βαλερένγκα στο ματς της Πέμπτης στο «Ούλεβαλ» και μετά για τον επαναληπτικό της τούμπας που θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Europa League.
Τα πλάνα της 11άδας και το ρεπορτάζ των Νορβηγών.

Οκ Ο Κονσεισάο

Ευχάριστα ήταν τα νέα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να λαμβάνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δέχτηκε μία κλωτσιά κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, που του προκάλεσε παροδικούς πόνους αλλά σε καμία περίπτωση κάτι τόσο σοβαρό που να του στερήσει τη συμμετοχή στο πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα.

Από εκεί και πέρα κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Σαβίνι που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τον Βιερίνια που έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Το Πλάνο 11άδας


Ο Σάντος θα ρίξει το βάρος στην άμυνα μιας και το παιχνίδι είναι εκτός έδρας με μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη καθώς θά έχει στα πόδια της 19 επίσημα παιχνίδια.

Μπιζέρα, Τσιρίλο, Λίνο και Σνάουτσνερ πιθανότατα θα ξεκινήσουν στην άμυνα με τερματοφύλακα τον Κώστα Χαλκιά.ο Σάντος επιθυμεί να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο. Σημαντικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία θα έχει και ο Πάμπλο Γκαρσία.
Σορλέν,Κονσεισάο,Φωτάκης θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι όπως και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και μένει να δούμε αν ο Σάντος χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη από την αρχή μιας και η ομάδα μας θα παίξει με αντεπιθέσεις και ο μικρός είναι πολύ γρήγορος.

Αρκετά τα προβλήματα για Βαλερένγκα

Από το παιχνίδι του πρωταθλήματος της Βαλερένγκα με την Οντ Γκρένλαντ θα λείπει και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας Τρόι Πέρκινς, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται με την Εθνική των ΗΠΑ στον τελικό του Gold Cup, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Ερικ Χάγκεν και Αντρέ Μούρι, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του το Σάββατο (25/07) στη νορβηγική ιστοσελίδα dagsavisen.no, ο προπονητής της ευρωπαϊκής αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Τορ Ολε Σκούλερουντ, μίλησε για το παιχνίδι με την Οντ Γκρένλαντ και αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του, που μπορεί να έχει και ευρωπαικό ματς , ενώ ρωτήθηκε και για την ετοιμότητα του αντικαταστάτη του Πέρκινς, Μπόλτχοφ, ο οποίος δέχτηκε πέντε γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια των Νορβηγών.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύσεις. Ο Μπόλτχοφ έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του πλέον και αυτό θα τον βοηθήσει για να είναι πιο έτοιμος. Στις προπονήσεις γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν στους αγώνες. Η διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα μπορεί να μας βγει σε καλό και το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιθανότατα να βρίσκεται στην ενδεκάδα για πρώτη φορά ο Μοχάμεντ Φέλα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στη θέση του, αλλά έχουμε κάποια προβλήματα και θα τον χρησιμοποιήσουμε», είπε ο Σκούλερουντ.

Κατασκοπεία σήμερα της Βαλερέγκα

Στο «Ούλεβαλ», ώστε να «κατασκοπεύσει» για τελευταία φορά τη Βαλερένγκα πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης θα βρεθεί σήμερα ο Ρικάρντο Σάντος. Ο απεσταλμένος του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει την πρόβα τζενεράλε της προσεχούς αντιπάλου με τη Οντ Γκρένλαντ για τη 19η αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος.

3 σχόλια:

  1. Oslo etoimasou na ntitheis sta aspromaura!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kserei kaneis pou tous deixnei autous tous petamenous simera na tous doume?

    zlatan aliti gama tous to spiti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kserei kapoios pou tous deixnei simera as mas pei na paroume mia idea kai apo autous....
    den pernan oi meres reeeee

    Paok-4-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου