Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ο ΒΡΥΖΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΡΕΓΚΕΙΡΟ


Άρθρο του Σταύρου Κόλκα στην Εξέδρα για το θέμα Ρεγκέιρο....

Ο Βρύζας ξέρει να βάζει στοιχήματα τύπου Ρεγκέιρο

Από προχθές άρχισε να μυρίζει θέμα Ρεγκέιρο στον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση Βιεϊρίνια απομακρυνόταν ολοένα και περισσότερο και στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι θα μείνουν μόλις με δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς (Κονσεϊσάο, Κουτσιανικούλης). Τι θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον Ρεγκέιρο μετά την περσινή μέτρια σεζόν;

Μα, φυσικά, ό,τι τον οδήγησε να αποκτήσει στο παρελθόν τον Ρικάρντο Βερόν, τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και άλλους παίκτες που έδειχναν να είναι στις ομάδες τους έξω από τα νερά τους.

Ο Βρύζας γνωρίζει καλά πως ο αγωνιστικός μηχανισμός του ΠΑΟΚ έχει την ιεραρχία του και μπορεί να εντάξει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές που εμφάνισαν αρκετά αγωνιστικά κουσούρια την αμέσως προηγούμενη σεζόν.

Εχει εμπιστοσύνη στον Σάντος, έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που ηγούνται των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ (Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία,), έχει στα υπ' όψιν του το παράδειγμα Χούτου, ο οποίος δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα σε αντίθεση με το παρελθόν, και θεωρεί πως μπορεί να βάζει στοιχήματα τα οποία είναι αναγκασμένος να «παίξει» εξαιτίας του περιορισμένου μπάτζετ που διαθέτει.

Ο Ρεγκέιρο ήταν επιεικώς μέτριος την περσινή σεζόν. Πολύ χειρότερος από ό,τι αναμενόταν. Ισως ο υπερβολικός ενθουσιασμός υποδοχής, ίσως ότι δεν έκανε προετοιμασία, ίσως ότι του ζητήθηκε να είναι πρωταγωνιστής, κάτι που ποτέ δεν ήταν σε ομάδες που αγωνίστηκε, τον οδήγησαν σε μία κακή ομολογουμένως χρονιά.

Σε ρόλο ρολίστα, συμπληρωματικού παίκτη, θα του ζητηθούν πολύ συγκεκριμένα πράγματα και σίγουρα κανείς δεν θα απαιτήσει από αυτόν ηγετική τάση, ίσως να είναι σε θέση να αποδώσει καλύτερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, βέβαια, μετράει πολύ και το οικονομικό.

Ο ρόλος του αδιάφορου Ρεγκέιρο εμφανίστηκε σε πολλά παιχνίδια του Αρη την περσινή σεζόν και αυτό ομολογουμένως σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να του δώσει κίνητρα μέσω του συμβολαίου του. Οσο μικρότερο είναι το πάγιο ποσό που θα πάρει ένας παίκτης σε αυτές τις περιπτώσεις και όσο μεγαλύτερα τα μπόνους, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η καλή του απόδοση ή στη χειρότερη η μικρή ζημιά της ομάδας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει παράδειγμα και για αυτή την περίπτωση που ονομάζεται Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Οσο για τον ίδιο τον Ρεγκέιρο; Δεν αφήνεις εύκολα τους καφέδες στην Καλαμαριά, την πλατεία Αριστοτέλους, τα φιλαράκια σου Γκαρσία και Μπιζέρα και δύσκολα δέχεσαι να φύγεις τόσο απαρατήρητος από ένα πρωτάθλημα που μέχρι πριν από μια τριετία θεωρούσες υπανάπτυκτο.
source:http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=29592&catid=105

Υγ.Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα διαρκείας δεν έχει ξαναγίνει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου