Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΕΦΥΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΣ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Το πρωί με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα της Πέμπτης εναντίον της Βαλερένγκα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή της ομάδας.

Οι "εκλεκτοί" του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Λίνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βερόν. Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν οι: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιεϊρίνια για διάφορους λόγους ο καθένας αλλά και ο Βίκτορ Βιτόλο.

Σάντος: "Η ομάδα θα ανταποκριθεί"

Λίγο πριν τις 15:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ άρχισε να φθάνει στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με τον Φερνάντο Σάντος να δηλώνει πως:

"Σίγουρα η ομάδα μας δεν είναι στο μάξιμουμ. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Εμείς έχουμε κάνει ότι γίνεται δυνατόν για αυτό. Η Βαλερένγκα ωστόσο είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από μας έχοντας περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Κι εμείς έχουμε θέληση. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρουμε την πρόκρισης στην έδρα μας".

Στην ερώτηση για το αν παρόλα αυτά η ομάδα του είναι καλύτερη από αυτήν της Βαλερένγκα ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως: "Μπορεί και να μην είναι. Σε δύο μήνες σίγουρα. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται την στιγμή αυτή. Είμαστε με 20-25 μέρες απέναντι σε μια ομάδα με 20 παιχνίδια στα πόδια της. Με ίδια παιχνίδια θα είμαστε σίγουρα καλύτερη ομάδα", ενώ για την τελευταία της ήττα στην έδρα της το απόγευμα της Κυριακής από την Οντ Γκρένλαντ με 3-0 είπε:

"Νομίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι που είχε στην έδρα της αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές που είμαι σίγουρος ότι τους προφύλαξε για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ωστόσο γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί καλά".

ο Γιώργος Φωτάκης δήλωσε ότι:

"Θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα. Πάμε για να πετύχουμε ένα εκτός έδρας γκολ που θα είναι ότι καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι η Βαλερένγκα είναι πιο έτοιμη από μας αλλά δεν μας προβληματίζει", χωρίς να θέλησε να αναφερθεί σε κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας του.

Στο conn-x tv sports

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League για τη σεζόν 2009-2010, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το conn-x tv sports. Το νέο αθλητικό κανάλι, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μιας και αυτό το τηλεοπτικό πακέτο το έχουν λίγα άτομα και όλοι ψάχνουμε που και με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να δούμε το παιχνίδι.
Πολύ μεγάλο ζήτημα που το ψάχνουμε συνεχώς και θα υπάρχει ενημέρωση από όλα τα site μας μόλις βρούμε κάτι σίγουρο.
Ρωτήστα καλά και μην βιαστείτε να πάρετε τον εξοπλισμό γιατί δεν προλαβαίνει να σου γίνει η σύνδεση στο σπίτι μέσα σε 2 μέρες και λιγότερο όπως υπάρχει πρόβλημα και με τις καφετέριες καθώς από ενημέρωση σε θεωρητικό πάντα επίπεδο το πακέτο είναι μόνο για οικιακή χρήση και όχι για μαγαζιά.επειδή ζούμε στην Ελλάδα που ως γνωστό όλα γίνονται ας ψαχτούμε όλοι για το που και πως θα δούμε το ματς.....

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου