Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΡΚΟ ΣΑΒΙΝΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ


Συνέντευξη στο Goal έδωσε ο Μίρκο Σαβίνι που αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής μας γραμμής,καθώς θα έρθει στην Θεσσαλονίκη θα υπογράψει και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Ολλανδία την τετάρτη με την υπόλοιπη ομάδα....
Ο Μίρκο Σαβίνι φάνηκε απόλυτα ενημερωμένος για τους οπαδούς μας και για το τι τον περιμένει στην τούμπα...


«Θα βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος»


«Δεν με προβληματίζει καθόλου. Δεν πηγαίνω σε μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα πρώτης διαλογής, γνωστή στην Ευρώπη μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως αυτή η απόφασή μου θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος, καθώς θα γνωρίσω μια νέα κουλτούρα, ένα νέο πολιτισμό που δεν έχει πολλές διαφορές από τον ιταλικό».


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν την Τούμπα στην πρώτη συγκέντρωση, αλλά το γεγονός αυτό δεν έκανε εντύπωση στον Σαβίνι:

«Πόσο κόσμο είχε; 15.000; Λογικό είναι. Από αυτά που ξέρω για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, το περίμενα. Ο Πιερπάολο Μαρίνο μου είπε τα πάντα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γεμίζουν το γήπεδο και δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που με χαροποιεί και ανυπομονώ να τους δω στις κερκίδες». Ο Πιερπάολο Μαρίνο είναι ο γενικός διευθυντής της Νάπολι.
Ο 55χρονος παράγοντας των "παρτενοπέι" εργαζόταν στο ίδιο πόστο στην Ουντινέζε από το 1996 έως το 2004 και γνωρίζει από πρώτο χέρι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στα τέλη του 2000 ο "δικέφαλος" αντιμετώπισε την Ουντινέζε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Περίπου 3.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν βρεθεί στο Ούντινε, ενώ στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ είχε ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και με νίκη 3-0 (στην παράταση) προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

«Ερχομαι τη Δευτέρα»


Οι διακοπές του Μίρκο Σαβίνι ολοκληρώνονται το Σάββατο, με τον Ιταλό να ετοιμάζει βαλίτσες αρχικά για Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία για Ολλανδία. Ο Ιταλός δεν είναι παντρεμένος, όμως έχει δεσμό και μάλιστα η κοπέλα του θα μείνει στην Ελλάδα, καθώς θα έρθει μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία για να μείνει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. «Πιστεύω πως τη Δευτέρα το μεσημέρι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να κανονίσω τα εισιτήριά μου» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου