Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : 1.200 KAI ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


1200 Και Πλέον Κομάντος…την πρόκριση θα φέρουνε από την Ολλανδία!

Την Πέμπτη στις 27 Αυγούστου η ομάδα μας θα δώσει τον υπέρ-πάντων αγώνα για την είσοδο της στους ομίλους του αναβαθμισμένου πλέον Europa League. Ίσως η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής λειτουργήσει τελικά θετικά για εμάς, δεδομένου ότι στο τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε σημαντικές απουσίες από τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών μας.

Ας ελπίσουμε ότι οι περισσότεροι εξ’ αυτών θα είναι καλύτερα και θα αγωνιστούν σε αυτήν τη κρίσιμη αναμέτρηση. Το βέβαιο είναι πως στο γήπεδο θα παραβρεθούν τουλάχιστον 1200 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα αν επαληθευτούν οι φήμες πως υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια τότε ενδεχομένως αυτό το νούμερο να ξεπεράσει τις 2000. Ένα πεταλάκι στο οποίο θα βρίσκονται κυρίως οπαδοί του Δικεφάλου από όλες σχεδόν τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, από πολλές πόλεις της Μακεδονίας αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας γενικότερα. Κοντά στην ομάδα μας προκειμένου να την ενισχύσουν θα είναι και οι Έλληνες του εξωτερικού, οι περισσότεροι εξ’ αυτών από τη Γερμανία. Οι περισσότερες εκδρομές των συνδέσμων έκλεισαν σχεδόν αμέσως δείχνοντας τη δίψα και την τρέλα των οπαδών μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να την ενισχύσουν. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία το είχαν κανονίσει προτού καν διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, κάτι που δείχνει πως ήταν αποφασισμένοι να πάνε όσο αντίξοες και αν ήταν οι συνθήκες. Δυστυχώς για εμάς το πρώτο αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο, μας αφήνει όμως αρκετά μεγάλα περιθώρια και ελπίδες για να πάρουμε την πρόκριση. Αρκεί να το καταλάβουν και να το αναλογιστούν αυτό, προπονητής και παίκτες που θα δώσουν τη μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί την άλλη μάχη, αυτήν της κερκίδας θεωρείται δεδομένο πως θα την κερδίσουμε σίγουρα, αν και θα είμαστε αριθμητικά πολύ λιγότεροι. Και αυτό γιατί όσοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. θα ανεβούν στην Ολλανδία, θα πάνε αποφασισμένοι να πετύχουν το σκοπό τους, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός : να φέρουν στο Λευκό Πύργο την πρόκριση. Έχοντας αφήσει πίσω του ο καθένας οικογένειες, παιδιά, δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις θα είναι εκεί παρών, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και δε θα σταματήσει να τραγουδάει γι’ αυτήν μέχρι να βγάλει το λαρύγγι του στην κερκίδα. Γκρίνιες και αποδοκιμασίες δε χωράνε καθόλου σε μια τέτοια αναμέτρηση και αυτό όσοι θα είναι εκεί το γνωρίζουν πολύ καλά. Γιατί δυστυχώς ήταν πάρα πολλοί αυτοί που άρχισαν να γκρινιάζουν μέσα και έξω από την Τούμπα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Και σίγουρα οι περισσότεροι τους δεν θα είναι στο Abe Lenstra Stadion. Περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας να φανούν αντάξιοι της στήριξης που θα τους παρέχουμε και να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο.
Να δώσουν μία απάντηση με αυτόν τον τρόπο σε όλους αυτούς που βγήκαν να τους αμφισβητήσουν. Και το σίγουρο είναι πως αν τυχόν τα καταφέρουν θα μας δώσουν μία ξεχωριστή χαρά. Η Νύχτα της πρόκρισης στο Άμστερνταμ θα είναι ατελείωτη. Αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν θα πρέπει να γνωρίζουν πως εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους στο δύσκολο αγώνα που έχουν ξεκινήσει Διοίκηση και παίκτες για να πάνε τον Π.Α.Ο.Κ. ψηλά. Γιατί πολύ απλά, ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΗΤΕ-ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.

By Banis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου