Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ


Έγινε η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση εν όψει της νέας περιόδου και ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Τα πολλά προβλήματα σε οικονομικό και διοικητικό τομέα δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να κάνει γρήγορα τις μεταγραφικές του κινήσεις.

«Ξεκινάμε με πολλά όνειρα, αλλά και έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Ξέρουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και το θέαμα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, αλλά συνεχίζουμε, περιμένουμε να δημιουργηθεί η ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μακεδόνας τεχνικός.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσαν εννέα παίκτες, άπαντες Έλληνες (σ.σ. έχει αποκτηθεί κι ο Γουέιντ Χέλιγουελ, η ημερομηνία άφιξης του οποίου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί). Αυτοί ήταν οι Μιχάλης Γιαννακίδης, Γιάννης Δεμερτζής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Καλαμπάκης, Παναγιώτης Καυκής, Χρήστος Ταπούτος, Γιώργος Τσιάρας, αλλά και οι Νίκος Καλές και Φώτης Λιούτας, που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Με τον Ταπούτο όλα καλά εκεί στην ΚΑΕ?Κοιμάστε ήσυχοι με την επιλογή σας?
Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του δεν μας είπατε τα διαρκείας που εκτοξεύθηκαν?
100 πόντους να βάζει σε κάθε αγώνα ότι γράφει δε ξεγράφει....και τα Videakia μένουν σε πολλά αρχεία.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου