Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΩΣ ΤΟ 2012


ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΝΤΟΣ!

Σε προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμα χρόνια ήρθε ο Φερνάντο Σάντος! Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με την διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά» και συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2012! Πλέον απομένουν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία του έμπειρου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι με τον πρόεδρο του «δικέφαλου του Βορρά», Θόδωρο Ζαγοράκη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα.

Η συζήτηση αρχικά περιελάμβανε διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, κυρίως οργανωτικά και αγωνιστικά, ενώ δεν αποκλείεται να έγινε λόγος και για μεταγραφές.

Στη συνέχεια η κουβέντα επικεντρώθηκε στο συμβόλαιο του Σάντος όπου οι τρεις άνδρες δεν άργησαν να συμφωνήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια.

Μια κίνηση από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που δείχνει -αν μη τι άλλο- την αμέριστη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να κάνει στην ουσία πράξη αυτό που είχε επισημάνει με την έλευση του Πορτογάλου τεχνικού στην ομάδα πριν ενάμιση χρόνο ότι δηλαδή: «φέραμε έναν προπονητή που θέλουμε να καθίσει για χρόνια και να προσφέρει έργο».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=104190

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου