Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Δυστυχώς για την ομάδα μας μετά τους τραυματισμούς των Νίκο Αραμπατζή,Πάμπλο Κοντρέρας,Ζλάταν Μουσλίμοβιτς,Γιώργου Φωτάκη παραμονές του φιλικού με Εργοτέλη και Τζόε Μπιζέρα στην διάρκεια του φιλικού σήμερα άσχημα νέα είχαμε από την προπόνηση της ομάδας μιας και ο Ολιβιέ Σορλέν κινδυνεύει πολυ σοβαρά να μείνει εκτός του σημαντικού παιχνιδιού του Uefa και όχι μόνο....

Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας που περιείχε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής. Επέστρεψαν και οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου από την Εθνική Ελπίδων.

Ο Muslimovic με τον Αραμπατζή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Contreras, Φωτάκης, Bizera. Ο τελευταίος υπεβλήθη σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις. O Olivier Sorlin αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αφού παρέλθουν 48 ώρες.

Αυτή ήταν η σημερινή ανακοίνωση από το επίσημο site της ΠΑΕ για το τι συνέβη στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ολιβιέ Σορλέν υπάρχει φόβος να μείνει εκτός μέχρι και 1 μήνα και θα περιμένουμε και για αυτόν τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Μεγάλη ατυχία για την ομάδα μας μιας και ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο και κυρίως σε θέσεις που η ομάδα πονάει καθώς πλέον έχουμε μείνει με 2 στόπερ τους Τσιρίλο Μαλεζά και μοναδικό δεξί μπακ τον Σνάουτσερ χωρίς να υπάρχουν ενναλακτικές λύσεις από έμπειρους ποδοσφαιριστές παραμονές των κρίσιμων παιχνιδιών με τους Ολλανδούς ενώ στην επίθεση ελπίζουμε ο Ζλάταν να μπορέσει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα από Δευτέρα.

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου