Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0 ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας και ξέσπασμα στο Β' ημίχρονο με το τελικό σκορ να είναι το 3-0 αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει ως φάρμακο για τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας αυτό το διάστημα.

Αυτό το καταλάβαμε καλά στο Α' ημίχρονο όπου η ομάδα μας δεν ήταν καλή και οι προπονητές της κερκίδας είχαν αρχίσει τα μπινελίκια στην ομάδα τους και στους παίκτες που φοράνε τον δικέφαλο αετό....
Η κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο από μια μερίδα ήταν του στυλ περιμένω την κάθε λάθος πάσα για να κράξω.....είστε άξιοι της μοίρας σας γιατί κάνατε αρκετούς να φύγουν στο ημίχρονο από το γήπεδο αν και καλύτερα θα ήταν όλοι οι προπονητές να κάθονται στα σπίτια τους και όχι να αρχίζουν το κράξιμο από το ζέσταμα κιόλας της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους δεν άρεσε σε κανέναν μιας και δεν έκανε απολύτως τίποτα αργός και ασύνδετος....
Ο Ίβιτς ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο πέρασε μέσα ο Φιλομένο η ομάδα ανέβασε ταχύτητα έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μούσλι ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι και στην συνέχεια έφτασε η στιγμή του πρώτου γκολ της ομάδας μας με τον Βιερίνια να ανοίγει το σκορ στο 62' στην επαναφορά μετα από πλασέ του Κουτσιανικούλη που απέκρουσε ο πολύ καλός Μπλάζιτς.
Η συνέχεια ήταν το ίδιο καλή για την ομάδα μας μιας και στα επόμενα λεπτά σκόραρε άλλες 2 φορές αρχικά με ένα καταπληκτικό γκολ του Φιλομένο στο 65' που κρέμασε τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-0 και τέλος το σκορ έκλεισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 72' γράφωντας το τελικό 3-0.

TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαλεζάς κέρδισε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπλάζιτς.
16’: Ο Φωτάκης στρώνει στον Ίβιτς που κάνει το σουτ, όμως η μπάλα περνάει ψηλά πάνω από την εστία του Μπλάζιτς
20’: Κόρνερ από τον Βιεϊρίνια, ο Μουσλίμοβιτς κερδίζει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει πολύ άουτ.
37’: Δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει και πάλι άουτ.
47’: Ο Ναπελεόνι βγάζει με διπλή προσπάθεια την σέντρα αλλά ο Μπάρκογλου δεν μπορεί να κάνει την προβολή στην μπάλα και να ανοίξει το σκορ για τον Λεβαδειακό.
49’: Μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Μπιζέρα πιάνει την κεφαλιά αλλά δεν βρίσκει στόχο.
50’: Η πιο σημαντική ευκαιρία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής. Ο Κουτσιανικούλης έκανε ένα σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπλάζιτς.
53’: Νέα καλή ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Εξαιρετική μπαλιά του Φιλομένο για τον Μουσλίμοβιτς που δεν προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα στο τετ α τετ με τον Μπλάζιτς.
59’: Ο Μουσλίμοβιτς απέναντι από τον Μπλάζιτς έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού κέρδισε το φάουλ από την προσπάθεια του επιθετικού του ΠΑΟΚ να πάρει την μπάλα.
62΄ΓΚΟΛ: Ο Βιεϊρίνια έβγαλε μόνο του τον Κουτσιανικούλη το πλασέ του οποίου εξουδετερώθηκε από τον Μπλάζιτς όμως στην συνέχεια της φάσης ο Πορτογάλος άσος πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.
65’ ΓΚΟΛ: Ο Φιλομένο πετυχαίνει το 2-0. Εξαιρετική πάσα από τον Κουτσιανικούλη για τον Αργεντινό που με απίστευτη λόμπα έξω από την περιοχή κρεμάει τον Μπλάζιτς και κάνει το 2-0.
72’: Σέντρα του Σερτζίνιο από τα αριστερά ο Μπάρκογλου κερδίζει την κεφαλιά όμως η μπάλα δε του κάνει το χατίρι και τραντάζει το δοκάρι του ΠΑΟΚ.
72’ ΓΚΟΛ: Ο Κουτσιανικούλης πετυχαίνει το πρώτο επίσημο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Φιλομένο σέρβιρε στον Έλληνα «Μέσι» που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς (3-0).
76’: Ατομική ενέργεια από τον Μπούσι που κάνει το σουτ, όμως ο Χαλκιάς κράτησε ανέπαφη την εστία του.
77’: Νέο σουτ του Μπούσι λίγο έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς διώχνει σε κόρνερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 62’ Βιεϊρίνια, 65’ Φιλομένο, 72’ Κουτσιανικούλης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Γιαννόπουλος (Αθηνών)
ΔΟΚΑΡΙ: 59’ Μουσλίμοβιτς, 81’ ? 72’ Μπάρκογλου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 60’ Αμπουμπακάρι, 66’ Φιλομένο, 81’ Μαλεζάς - 24’ Κόλτζος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς (78’ Βερόν), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (46’ Φιλομένο), Μπιζέρα (78’ Σαβίνι), Αμπουμπακάρι
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Σερτζίνιο (80’ Μπαλβορίν), Ζησόπουλος, Μπράνκο (59’ Μασάδο), Ταραλίδης (73’ Μπούσι), Καψής, Μπάρκογλου, Ναπελεόνι

Βούκοτιτς: Με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δε μπορείς να κάνεις λάθη


«Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Εμείς κάναμε καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα της Καβάλας. Για σημαντικό διάστημα ελέγχαμε το παιχνίδι. Σε κάποιες φάσεις ήμασταν και απειλητικοί. Πληρώσαμε ακριβά την προσπάθεια να βγούμε μπροστά και να κάνουμε φάσεις», είπε αρχικά ο Βούκοτιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και η διακοπή θα μας βοηθήσει ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια που είναι κρίσιμα. Με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη χωρίς να τα πληρώσεις. Όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να είσαι πιο αποτελεσματικός. Μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Μετά το 2-0 είχαμε και δοκάρι, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα».

Σάντος: «Είχαμε πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο μέρος»

«Ήταν σίγουρα μία δίκαιη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει και μία που προσπαθούσε απλά να μην χάσει. Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική συμπεριφορά του Λεβαδειακού έφερε κάποια αποτελέσματα. Λόγω της καλής αμυντικής του λειτουργίας αλλά και της όχι και τόσο καλής δικής μας επιθετικής οργάνωσης δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε με ζωντάνια στο παιχνίδι όμως όσο περνούσε η ώρα και δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, παίζαμε με κοντινές πάσες και με αρκετούς παίκτες στα ίδια σημεία. Παρότι ήμασταν κυρίαρχοι δεν καταφέρναμε να κάνουμε ευκαιρίες. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε ότι θα είναι βασικό να είμαστε γρήγοροι όταν ο αντίπαλος δεν είναι οργανωμένος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Όταν μπήκε το γκολ απελευθερωθήκαμε και κερδίσαμε χώρους αφού ανοίχτηκε ο Λεβαδειακός. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Έτσι όπως είδα εγώ την ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αργές μεταβιβάσεις από πίσω προς τα εμπρός. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αλλαγή νοοτροπίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί όταν κερδίζαμε την μπάλα και αφήναμε τον αντίπαλο να οργανωθεί και μετά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος όταν κερδίζαμε την μπάλα πηγαίναμε γρήγορα με στόχο το γκολ. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο». Για την αλλαγή του Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: » Ο Ίβιτς έδειξε κάποια δείγματα κόπωσης και αυτό νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν». Για το αν είδε κάποια κακή διάθεση από μερίδα των ποδοσφαιριστών του ο κ. Σάντος είπε: «Μιλάω για το σημερινό παιχνίδι. Γι΄ αυτό γίνεται αυτή η συνέντευξη. «Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό». Σε ότι αφορά το κατά πόσο μπορεί να παίξει ρόλο η νίκη επί του Λεβαδειακού μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό είπε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη όπως και πέρυσι. Όλοι θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να είχαμε αναφέρει πολλές δικαιολογίες, περί τραυματισμών ή περί παικτών που ήρθαν αργά στην προετοιμασία… Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Ήταν μία άτυχη στιγμή ο αποκλεισμός. Αποτελεί πλεόν παρελθόν αυτό. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε ώστε να καταφέρουμε να είμαστε του χρόνου και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οπότε η νίκη ήταν πολύ σημαντική και σήμερα».

1 σχόλιο:

  1. δεν κανει ο προπονητης απο τυχη του βγηκε το παιχνηδι στο δευτερο επειδη τραυματιστηκε ο ιβιτς.καταδηκασε την ομαδα στην ευρωπη και την εφερε 2 βηματα πισω δεν κσερω αν συμφωνητε αλλα ετσι νομιζω.ας ελπισουμε οτι κανω λαθος αν και νομιζω οτι θα φαει ξυλο τον ιανουαριο και θα φυγει κακην κακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου