Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ


Ο Γιώργος Φωτάκης κλήθηκε από τον κ. Otto Rehhagel στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τους δύο αγώνες με την Ελβετία (5/9/2009) και την Μολδαβία (9/9/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αμέσως μετά από την ενημέρωση που έλαβε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η σημερινή μέρα μου επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Ενημερώθηκα για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και μπορώ να πω ότι έτσι εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο. Ευχαριστώ τον κ. Ρεχάγκελ για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και θέλω να δικαιώσω όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και σίγουρα να συμβάλλω όποτε μου ζητηθεί στην εκπλήρωση των στόχων της Εθνικής. Σίγουρα η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη αυτή της καριέρας μου. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την αρχή και με βοήθησαν καθοριστικά να προσαρμοστώ γρήγορα στις απαιτήσεις της. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ. Έχω ένα κίνητρο επιπλέον για περισσότερη σκληρή δουλειά, για να επιτύχουμε με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική τους στόχους μας».

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Εκτός από τον Γιώργο Φωτάκη στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τους δύο αγώνες με την Ελβετία (5/9/2009) και την Μολδαβία (9/9/2009) συμμετέχει ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ από τις προπονήσεις της ομάδας θα απουσιάζει και ο Zlatan Muslimovic ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας για τους αγώνες με την Αρμενία και με την Τουρκία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Τέλος ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Νιόπλια στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα εναντίον της Αγγλίας στις 8 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου