Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΦΩΤΑΚΗ


Την πρώτη προπόνησή του με τους νέους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ έκανε σήμερα ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος από τη στιγμή της άφιξης του στη Θεσσαλονίκη γυμναζόταν ατομικά,σήμερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σύμφωνα με το αποτέλεσμα της χθεσινής του εξέτασης ο τραυματισμός του στο Ούλεβαλ το απόγευμα της Πέμπτης στην διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού με την Βαλερένγκα για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League ήταν μία κάκωση πράγμα που μόνο ευχάριστα ήχησε στα αυτιά όλων στην ομάδα και πλέον απομένει να φανεί μετά την ειδική θεραπεία που είναι να ακολουθήσει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου αν προλάβει τελικά να δώσει το παρών στον επαναληπτικό της Πέμπτης.
Σήμερα έκανε ένα χαλαρό τρέξιμο και από εκεί και πέρα ακολούθησε τη θεραπεία που του έχουν πει οι γιατροί της ομάδας.

Προπόνηση αποθεραπείας και χαλάρωμα ακολούθησαν οι βασικοί του προχθεσινού αγώνα με την Βαλερένγκα στο Οσλο και πρόγραμμα τακτικής, τεχνικής και φυσικής κατάστασης οι υπόλοιποι.

Αραμπατζής και Κοντρέρας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Σαβίνι.

Tι δήλωσαν Κονσεισάο Φωτάκης

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση με την Βαλερένγκα για το "Europa League". Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν ένας από τους διακριθέντες του "δικέφαλου".

Ο Πορτογάλος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες του κόσμου και να πετύχει τους στόχους του. Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Νορβηγούς ο μέσος του ΠΑΟΚ στέκεται στη νίκη και στο ψυχολογικό κέρδος από αυτή την επιτυχία.

"Το σημαντικό είναι η νίκη όχι τόσο η απόδοση και αυτό διότι όταν παίζεις ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας όντας λιγότερο έτοιμος από τον αντίπαλο, σκέφτεσαι μόνο το πως θα αποφύγεις τις κακοτοπιές. Η νίκη μας παίρνει μεγαλύτερη αξία διότι ήρθε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά εμένα δεν με απασχολεί τόσο η απόδοση μου, διότι όσο καλά και να παίζει ένας παίκτης, αν η ομάδα δεν κερδίσει δεν έχει αξία.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο που παλεύει για το αποτέλεσμα και ότι πετυχαίνει το πετυχαίνει ομαδικά. Πάντα το πρώτο παιχνίδι έχει ένα ειδικό βάρος. Όταν κερδίζεις και μάλιστα εκτός έδρας παίρνεις τα πάνω σου. Πάντα στο ξεκίνημα ψάχνεις ένα αποτέλεσμα για να σε τονώσει, διότι δίνεις τις πρώτες σου εξετάσεις μετά τη σκληρή δουλειά που κάνεις στη προετοιμασία και νιώθεις ότι ο όλος αυτός ο κόπος, όλη αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει χαμένη.

Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, διότι αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε εμείς. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και για εμάς να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτός ο σύλλογος το αξίζει λόγω της ιστορίας του, αλλά το αξίζουμε όλοι εμείς για τη δουλειά που κάνουμε. Σιγά σιγά θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε για να μπορέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να πάρει χαρές από αυτή την ομάδα, αλλά και εμείς να δείξουμε στο γήπεδο όλα αυτά που κάνουμε καθημερινά. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να βρίσκεται ψηλά και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι".

Φωτάκης: "Πετύχαμε αυτό που θέλαμε"

Στους διακριθέντες στον αγώνα με την Βαλερένγκα θεωρείται και ο Γιώργος Φωτάκης. Ο μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε στον "δικέφαλο" και δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό που ήθελε στην Νορβηγία και θα υποδεχτεί με άλλον αέρα τους Νορβηγούς στην Τούμπα.

"Το μόνο που θέλαμε ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Εκεί είχαμε το μυαλό μας διότι ήταν κάτι που μας το έλεγε ο προπονητής και ξέραμε ότι πρέπει να το κάνουμε καθώς παίζαμε με μία ομάδα πιο δεμένη από εμάς. Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερο επίπεδο από εμάς και αυτό ήταν πρόβλημα. Εμείς, όμως, μπορέσαμε και αποδώσαμε καλύτερα στο πρώτο μέρος όταν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν σκοράρουμε .

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς η βροχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο. Παρ' όλο αυτά εμείς κατάφέραμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Να κάνουμε φάσεις και να παίξουμε έξυπνα.

Είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου. Αυτό ήθελα προσωπικά και αυτό θέλουμε όλοι. Είναι σημαντικό να κερδίσεις εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είχα πει προτού φύγουμε για τη Νορβηγία ότι αυτό που θέλουμε είναι να πετύχουμε γκολ. Όχι μόνο το πετύχαμε αλλά πήραμε και τη νίκη".

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου