Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ


Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το μεσημέρι τον Βίκτορ Βιτόλο ενώ από τις 10:00 το πρωί τα 4.800 εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Βαλερένγκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον Γ΄ προκριματικό του Europa League έχουν μετατραπεί σε μαγικά χαρτάκια.

Οι δηλώσεις του Βίκτορ Βιτόλο

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για την υπομονή που είχαν όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος και συνέχισε: «Για μένα το σημαντικό είναι να είμαι επαγγελματίας και να είμαστε μία ομάδα ώστε να αποδώσω αυτά που πρέπει».

«Στα εφτά χρόνια που είμαι επαγγελματίας σε όσες ομάδες έχω περάσει είχα απόδοση με σταθερότητα 95%. Από όλες έχω φύγει με καλό τρόπο και ευχαρίστηση».

Για την αγωνιστική του κατάσταση σχολίασε: «Όπως όλοι ξέρουμε, όταν φεύγουμε οι ποδοσφαιριστές για διακοπές, οι γυμναστές μας μας δίνουν ένα πρόγραμμα να το ακολουθήσουμε και το έχουμε σίγουρα κάνει. Είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα μας αφήνει κάπως ελεύθερους, αλλά ταυτόχρονα μας κρατάει σε ένα επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με καλό τρόπο».

Ελπίζω σε 10-15 μέρες να είμαι στο ρυθμό που πρέπει. Θέλω να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ με έκαναν να θέλω να έρθω στην ομάδα. Ήρθα για να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά».

Θούρο: «Ήρθε σε μια ομάδα που ήθελε»

Η σκυτάλη πέρασε στον Ισπανό εκπρόσωπό του Βιτόλο, τον Ραφαέλ Θούρο που τόνισε: «Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, μέσω ενός τρίτου ενημερωθήκαμε ότι μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αν ο Βιτόλο έμενε ελεύθερος από την Ράσινγκ.

Στις 20 Ιουλίου, μετά από πολλές συζητήσεις με την Ρασίνγκ Σανταντέρ, βρήκαμε μια κοινή λύση για να μείνει ελεύθερος ο Βιτόλο και την προηγούμενη εβδομάδα κουβέντιασα με τον Ζήση (σ.σ. Βρύζα) για το αν υπάρχει ενδιαφέρον να συζητήσουμε επίσημα. Αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για να έρθει. Ενδιάμεσα όλον αυτόν τον χρόνο σίγουρα φαινόταν σαν κάποιος να θέλει να μην γίνει η μεταγραφή αλλά το πιο σημαντικό από όλα αυτά είναι ότι ήρθε σε μια ομάδα που ήθελε».

Κι όσο για τα όσα έχουν ακουστεί για την λύση της συνεργασίας του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ τόνισε: «Όλες αυτές οι πληροφορίες που έχουν βγει δεν ξέρω τι ουσία έχουν. Ο Βιτόλο ήταν παίκτης της Ράσινγκ Σανταντέρ. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος εκτός από την Ράσινγκ μπορεί να έχει όφελος από τον παίκτη. Σίγουρα όμως αν υπάρχει κάποια συμφωνία της Ράσινγκ με τον Άρη, πράγμα που εμείς αυτήν την στιγμή δεν το γνωρίζουμε, θα είναι πολύ καλό για τον Άρη, γιατί θα πάρει και ο Βιτόλο αυτά που χρωστούν».

«Έχει γίνει προσφυγή στην ελληνική ομοσπονδία»

Για το αν έχει χαρίσει 750.000 ευρώ στην Σανταντέρ ο Θούρο ξεκαθάρισε: «Ο παίκτης δεν έχει χαρίσει τίποτα στον Άρη γιατί δεν είχε τίποτα να του χαρίσει. Για τις οφειλές του Άρη έχει γίνει προσφυγή στην ελληνική ομοσπονδία με εγγύηση της Ράσινγκ Σανταντέρ για το ποσό των 170.000 ευρώ. Δεν έχουμε χαρίσει λεφτά στην Ράσινγκ».

Τέλος για το αν υπάρχει πρόθεση προσφυγής ακόμα και στην FIFA είπε: «Σίγουρα θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για να δικαιωθεί ο παίκτης και θα προσπαθήσω ο παίκτης να διασφαλίσει τα δικαιώματά του όπως πρέπει».

Όσο αφορά τα εισιτήρια του ευρωπαικού αγώνα της Πέμπτης μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί έξω από το γήπεδο και καλό θα είναι όσοι δεν έχουν προμηθευτεί καρτελάκι διαρκείας να πάνε σήμερα κιόλας στην ΠΑΕ γιατί τα εισιτήρια αν όχι σήμερα αύριο θα έχουν εξεντληθεί μιας και είναι μόλις 4.800!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΤΟΛΟ.....

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου