Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ


Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Βαλερένγκα και όσα ακούστηκαν αριστερά δεξιά σε ραδιόφωνα και εφημερίδες καλό θα ήταν να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας και να αφοσιωθούμε στα όσα μας αφορούν σε σχέση με την ομάδα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις.

Όλοι μας ξέρουμε ότι οι Βρύζας και Ζαγοράκης λειτουργούν με γνώμονα την προσωπική τους εμπειρία ως ποδοσφαιριστές και προσπαθούν, ιδιαίτερα ο Βρύζας, να εμφυσήσουν στην ομάδα μια νοοτροπία άγνωστη σε πολλούς αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ευρώπη. Την νοοτροπία του νικητή και του ότι πάμε αγώνα με αγώνα και στο τέλος κάνουμε απολογισμό.
Γκρινιάζουμε μην έχοντας εμπεδώσει τελικά το που βρεθήκαμε πριν από 2 χρόνια και χωρίς να σκεφτόμαστε πως ότι κινείτε στον ΠΑΟΚ είναι ολότελα δικό μας με την δική μας μικρή ή μεγάλη δύναμη. Κανένας δεν σκέφτεται πως αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ μετράει 2 σεζόν με 6 και 8 εκατομμύρια μπάτζετ αντίστοιχα και όλα αυτά από τις δικές μας δυνάμεις και μόνο. Καλή η κριτική αλλά μην υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα. Είμαστε ικανοί να φέρουμε την καταστροφή από μόνοι μας. Επίσης ο ΠΑΟΚ μετράει 11000 και πλέον μετόχους νούμερο που δεν έχει καμία άλλη ομάδα εντός Ελλάδος. Μετράει την κατασκευή υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου, της μεγαλύτερης ίσως μεταγραφής στης 83χρονη ιστορία του σωματείου. Τέλος μετράει την απαρχή των ενεργειών για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου, της μεγαλύτερης μεταγραφής του σωματείου σε ολόκληρη την ιστορία του.
Το μεγάλο θέμα είναι να μην παρασυρόμαστε από τις μεταγραφές άλλων ομάδων που είναι σε κατώτερη μοίρα από εμάς. Οι άνθρωποι που διοικούν έχουν αποδείξει ότι σέβονται και το ένα ευρώ που παίρνουν από τον κόσμο και το τοποθετούν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Υπάρχουν ενστάσεις για τον προπονητή. Συμφωνώ αλλά ας σκεφτούμε πως ο συγκεκριμένος έφερε την ομάδα 2η πέρσι μετά από 30 χρόνια. Με το όποιο ρόστερ είχε. Και φέτος το ρόστερ γέμισε. Ο πάγκος πλέον είναι εύκολος για όλους. Η φανέλα του βασικού πλέον είναι ρευστή θα πρέπει να πολεμήσει κάποιος για να την φορέσει. Μεγαλύτερο παράδειγμα από την υπόθεση Βερόν δεν υπάρχει.
Το ευτύχημα είναι ότι την νοοτροπία όλων όσων ακολούθησαν την κατάληψη του καλοκαιριού του 2007 αρχίζουν να την αφομοιώνουν ακόμα περισσότεροι και να γίνετε βίωμά τους πλέον.
Η νοοτροπία του ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. Η νοοτροπία ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ’ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. Την νοοτροπία ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και θα την υπερασπιστώ μέχρι θανάτου γιατί τον ΠΑΟΚ τον έζησα και ελπίζω να τον ξαναζήσω ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

By Bizim PAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου