Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΙΖΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά από αρκετές μέρες μιας και οι απώλειες των παικτών μας λόγω τραυματισμού μειώθηκαν.

Τόσο ο Φωτάκης όσο και ο Μπιζέρα προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σορλέν και Αραμπατζής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σνάουτσνερ πρόγραμμα θεραπείας. O Πάμπλο Κοντρέρας υποβλήθηκε χθες σε επιτυχημένη μικροεπέμβαση καθαρισμού της λαγονοκνημιαίας ταινίας προκειμένου να επισπευσθεί ο χρόνος επιστροφής του στον κανονικό ρυθμό.

Οι βασικοί του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, χαλαρώματος και θεραπείας και οι υπόλοιποι παίκτες πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής

Πριν την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Όσο αφορά τον Σέρτζιο Κονσεισάο και την απαράδεκτη συμπεριφορά του ενημερώθικε σήμερα στην προπόνηση από τον Ζήση Βρύζα ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο του οποίου το ύψος θα γίνει γνωστό μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Του μετέφερε επίσης τις παρατηρήσεις και την δυσαρέσκεια της διοίκησης για την απαράδεκτη ενέργειά του να φύγει κατευθείαν στην φυσούνα μόλις έγινε αλλαγή στον αγώνα με την Χέρενφεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου