Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ LUEDENSCHEID


Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει και στην Γερμανία εκεί όπου η σημαία της ομάδας μας κυματίζει περήφανα από τους ομογενείς μας που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα παρά τα χιλιάδες χιλιόμετρα που μας χωρίζουν.


Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μέγας Αλέξανδρος που βρίσκεται στο Luedenscheid είναι ένας από τους οργανωμένους συνδέσμους μας στην Γερμανία με συνεχείς παρουσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από επίσημα ευρωπαικά παιχνίδια μέχρι και φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας.Αγνά Παοκτσάκια κάθε ηλικίας έχουν δημιουργήσει τον δικό τους χώρο και παρακολουθούν όλοι μαζί τους αγώνες του ΠΑΟΚ.Φέτος τους είδαμε στην μεγάλη υποδοχή που είχαν ετοιμάσει στην ομάδα μας στο αεροδρόμιο του Duesseldorf καθώς και σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας μιας και τα πανό του συνδέσμου ήταν στα γνώριμα σημεία όπως και στην Νορβηγία στο Όσλο με αντίπαλο την Βαλερέγκα στην Τούμπα στα επόμενα 2 ματς του Uefa και τώρα ετοιμάζουν και την απόβαση στην Ολλανδία.
Προσωπικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά για τις προσπάθειες που κάνουν και κρατούν την σημαία μας ψηλά ακόμα και μακριά από την Ελλάδα και τους εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά και να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά το έργο τους για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

By Johnnyxatz


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τα 2.500 χμ. που μας χωρίζουν από την πατρίδα δεν μπορούν να μας σταθούν εμπόδιο στο να μην μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη που έχουμε για τον Π.A.Ο.K και φυσικά τίποτα απόλυτος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στο μεγαλείο που είναι ο ΠAΟK και ο πύρινος Λαός του. Με αυτών τον τρόπο θέλουμε να συσπειρώσουμε περισσότερο τους Παοκτσήδες που είναι εδώ στην πολύ του Luedenscheid-Werdohl και Altena ούτος ώστε να μπορούμε και μεις μελλοντικά να βοηθήσουμε την ομάδα μας στα δύσκολα χρονια που περνάει και ακόμη καλύτερα να μπορούμε να είμαστε και μεις παρών στης καλύτερες μέρες που θα έρθουν για τον ΠAΟK.

Ο σύνδεσμος θα υπάρχει όσο υπάρχουμε και ζούμε σε αυτήν την πόλη και περιοχή εμείς οι μετανάστες από την Βόρεια Ελλάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Παοκτσήδες υπήρχαν πάντα στην πόλη και τα περίχωρα του Luedenscheid όπου έδιναν πάντα το παρόν στο πλευρό του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ είτε ήταν αγώνας μπασκετ είτε αγώνας ποδοσφαίρου. Μεμονωμένα με 5-10 ατόμων ήταν πάντα εκεί που έπρεπε, στο πλευρό του Δικεφαλου του Βορρά. Αμφισβητώντας τα χιλιόμετρα τα κρύα και τις δυσκολίες που θα συναντούσαν ξεκινούσαν για τον προορισμό τους. Το παρών έδωσαν οι παλαιότεροι Παοκτσήδες σε αγώνες ποδοσφαίρου μέσα στην Malin με την Mechelen, μέσα στο Παρίσι με την P.S.G που είχαμε και φασαρίες με οπαδούς της Γαλλικής ομάδας και σε αρκετούς άλλους αγώνες.

Μετά τον επαναληπτικό αγώνα εναντίον τις PSG μέσα στην Τούμπα και τον αποκλεισμό τις UEFA σχεδόν 5 χρονια δίνουμε το παρών μέσα στο Χάιμπουρι του Λονδίνου με αντίπαλο την μεγάλη Arsenal του Μπέρκαμπ, του Ίαν Ράϊτ, του Σιμαν και πολλών άλλων αστέρων που είχε εκείνη η ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Αυτό ήταν, από εκείνην την ημερα αρχινάνε και οι οργανωμένες εκδρομές στα γήπεδα τις Ευρώπης μαζί με τον Σύνδεσμο τις Θήρας 4 Solingen. Μέλη του συνδέσμου μας ήταν παρών σχεδόν σε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στο κύπελλο UEFA και σε όλους τους αγώνες που έδωσε η ομάδα του μπάσκετ.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΜΑΣ

Γίνετε το 2001 μια προσπάθεια μαζί με το Solingen να ιδρύσουμε σύνδεσμο στην πόλη μας που δυστυχώς απέτυχε και έτσι το καλοκαίρι του 2002 ιδρύουμε τον Σύνδεσμο Φίλων Π.Α.Ο.Κ Μέγας Αλέξανδρος Luedenscheid και περιχώρων με εγγεγραμμένα μέλη σχεδόν 100 όπου και αποτελεί δυστυχώς ρεκόρ μιας και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό αυτόν, σήμερα αριθμούμε γύρο στα 30 μάχημα μέλη.

Οι περισσότεροι Παοκτσήδες τις περιοχής και τις πόλης του Ludenscheid επαναπατρίστηκαν!
Εμείς φυσικά σήμερα είμαστε ποιο μάχιμοι από ποτέ, αφού δίνουμε πάντα το παρών σε Ευρώπη και Ελλάδα είτε σε φιλικούς αγώνες που δίνει στην προετοιμασία η ομάδα είτε σε αγώνες Μπάσκετ είτε και σε αγώνες του πρωταθλήματος στην πατρίδα μας.

To Site του συνδέσμου είναι το http://www.paok-luedenscheid.de

Λίγα λόγια για την δημιουργία του Site....


Αυτή η σελίδα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να προσθεθεί μαζί με τις δεκάδες άλλες ασπρόμαυρες ιστοσελίδες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο.Δεν μας ενδιαφέρει καν και δεν πρόκειται ποτε να πάμε πάσο σε ότι γράφεται εναντίων των άλλον ομάδων, είτε αυτές είναι ομάδες τις χαβούζας, είτε είναι ομάδες τις Βορειου Ελλάδος, είτε τις Ευρώπης και είτε είναι ομάδες από τον πλανήτη άρη.

SIKIME GADA! Μας έμαθαν να λέμε οι μπαμπάδες μας και οι Παππούδες μας και λογαριασμό δεν πρόκειται να δώσουμε σε κανέναν αλλόθρησκο για το αν έχουμε πρόβλημα με τις ομαδούλες τους ή όχι!

Η ιστοσελίδα αυτή είναι αποκλειστικά φτιαγμένη για τον ΠΑΟΚ και τον ΛΑO του,περισσότερα δεν χρειάζεται να γράψω οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η ονομασία του συνδέσμου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ο άνθρωπος που έχει γράψει παγκοσμιος την μεγαλήτερη ιστορία απο κάθε άλλων μεγάλο που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Δύο από τους λόγους τους οποιους διαλέξαμε τον όνομα του:

1. Δεν υπάρχει άλλος Σύνδεσμος ή Λέσχη του ΠΑΟK με την ίδια ονομασία.

2. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει ότι σάν βορειο Ελλαδήτες πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία των Πατεράδων μας των Παπούδων μας των Προγόνων μας και φυσικά απέναντι στον ίδιον μας τον εαυτών και τον παιδιών μας. Όπου κάθε φορά δίνοντας το παρόν στο πλευρό του Δικέφαλου Αετού να υπενθυμίζουμε σε όλους αυτούς, είτε αυτοί είναι εχθροί είτε είναι ουδέτεροι πώς ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΈΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η καινούργια διεύθυνση είναι στην:

Kluserstrasse 8a - 58511 Luedenscheid

Email :

sf@paok-luedenscheid.de

Email Butiq :

chris-aridea@paok-luedenscheid.de

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αν και πέρασε λίγος καιρός απο την ημερά που κάναμε της εκλογές του συνδέσμου μας είναι υποχρέωση μας να πούμε σε ολόκληρο των ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο ότι το Νέο Διοικητικό συμβούλιο έχει πάρει σάρκα και οστά και η καρδιά του Δικέφαλου του Βορρά χτυπά ολο και ποιό δυνατά εδώ στην πόλη και την περιοχή του Luedenscheid & του Merkischer Kreis.
Η εκλογές έγιναν κανονικά και το νέο συμβούλιο είναι πανέτοιμο για να οδηγήσει τον Σύνδεσμο της πόλης μας πάλι στην σωστή λειτουργία του. Μέχρι σήμερα ο σύνδεσμος απο τα τελη της χρονίας του 2008 έχει κάνει πολύ σωστά βήματα και προχωράμε πολύ αποτελεσματικά. Το Νέο Διοικητικό συμβούλιο ονομαστικός είναι:

Πούγιος Μάκης
Πεχληβάνης Ιωάννης
Ζούζιος Ευάγγελος
Γεωργιάδης Νάκης
Τυριλιώμης Κωνσταντίνος
Τσούκνης Χρήστος
Κιοσόγλου Γεώργιος

Aφιέρωμα(Johnnyxatz)

5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου