Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΖΛΑΤΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Όλο και καλύτερα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας για δεύτερη μέρα την ώρα που αύριο βγαίνουν σε κυκλοφορία τα μόλις 4.800 μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα με την Βαλερέγκα.
Ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την παρουσίαση του Βιτόλο και επίσημα και οι σχέσεις του Ισπανού χαφ με τον Αντελίνο Βιερίνια.

Θεραπεία ο Ζλάταν Moυσλίμοβιτς

Σε καλό δρόμο δείχνει να είναι η κατάσταση της υγείας του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος και την Κυριακή ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως συνέβη και με τον Νίκο Αραμπατζή. Ο Βόσνιος νιώθει όλο και λιγότερες ενοχλήσεις και υπάρχει αισιοδοξία για άμεση επιστροφή του στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ το πιο πιθανό είναι πάντως να προφυλαχθεί από τον επαναληπτικό με την Βαλερέγκα και να είναι πανέτοιμος για την δύσκολη συνέχεια της επόμενης φάσης του Europa League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η παρουσίαση του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Victor Vitolo θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3.Αυγ.2009 και ώρα 12:00 στην αίθουσα VIP του γηπέδου της Τούμπας.

Βιτόλο Βιερίνια μαζί στην προπόνηση.....

«Τώρα είμαστε συμπαίκτες»


Εκτός από συμπαίκτες, πλέον έχουν γίνει και φίλοι. Ο λόγος για τους Βιεϊρίνια και Βιτόλο. Αμφότεροι δεν είπαν λέξη για το περσινό σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου στον δεύτερο και αυτό γιατί το καλό της ομάδας είναι πάνω από όλα.

Ηταν σίγουρα από τις πιο σκληρές στιγμές του περσινού πρωταθλήματος. Το χτύπημα του Βίκτορ Βιτόλο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του αρη με 1-0, ήταν τόσο ισχυρό που το πόδι του νεαρού Πορτογάλου έπαθε ζημιά σε δύο σημεία. Πώς τα φέρνει όμως η ζωή... Ο Βιεϊρίνια και ο Βιτόλο είναι πλέον συμπαίκτες και η μοίρα μάλιστα τους έφερε με το «καλημέρα» να προπονούνται μόνοι τους, παρέα. Η ομάδα ταξίδεψε στο Οσλο και οι ανέτοιμοι έμελλε να μείνουν πίσω και να προπονηθούν μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη επαφή των δύο είχε αρκετή δόση αμηχανίας. Ομως όσο περνούσαν τα λεπτά και όσο λειτουργούσαν δίπλα δίπλα, άρχισαν να ανταλλάσσουν τις πρώτες κουβέντες. Την πρώτη κίνηση την έκανε ο Βιτόλο, ο οποίος είδε τον Βιεϊρίνια να ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτήν. Οι δυο τους τα λένε καθημερινά πλέον, χωρίς τίποτα να τους επηρεάζει από όσα έγιναν στο παρελθόν.

«Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν»

Πώς θα τα πάνε οι δυο τους, ήταν σίγουρα ένα από τα βασικά ερωτηματικά των οπαδών του ΠΑΟΚ όταν έμαθαν ότι η ομάδα τους απέκτησε τον Βιτόλο και διατήρησε στο ρόστερ της τον Βιεϊρίνια. Ομως, από τις πρώτες ημέρες της συνύπαρξής τους είναι ξεκάθαρο ότι τα βρήκαν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το επιβεβαιώνει άλλωστε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος δήλωσε:
«Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον είμαστε συμπαίκτες και έχουμε κοινούς στόχους. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς»

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου