Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έκρουσε το… καμπανάκι του κινδύνου στους οπαδούς της ομάδας μας εν όψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα της Τούμπας κόντρα στην Βαλερένγκα.

«Οι κανονισμοί της UEFA είναι πολύ αυστηροί. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.Θα υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ ακόμα και αν ανάψει ένας πυρσός στην κερκίδα, χωρίς να πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Uefa έχει την προσοχή της παραπάνω σε κάποιες χώρες.

Δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε κροτίδες και φυσικά κανενός είδους λέιζερ, όπως βλέπαμε πέρυσι στα ελληνικά γήπεδα. Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός εξαιτίας της χρήσης τέτοιων λέιζερ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του, έστω και με αναστολή»

Απαίτηση της Uefa είναι επίσης και να διακρίνονται τα κενά ανάμεσα στα διαζώματα όπως και τα σκαλιά για αυτό ο κόσμος θα πρέπει όπως τονίστηκε και στην ανακοίνωση να κάθεται στη θέση του.

«Στην Τούμπα έχουν γίνει αρκετά έργα για τη διευκόλυνση των φιλάθλων και πολλά παραπάνω από αυτά που είχε επισημάνει η Uefa.Ελπίζουμε ότι με αρχή τον αγώνα της Πέμπτης θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που συναντήσαμε πέρυσι καθώς έχει γίνει ιατρείο έχουν μπει πολλά τουρνικέ και έχει αλλάξει και η εικόνα του γηπέδου αισθητικά πάρα πολύ.

Πάνω από 250 άτομα της security θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την είσοδο των φιλάθλων.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η UEFA ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tipota paidia oute krotides oute tipota
    megali prosoxi
    10.000 euro paei o pursos krima einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=32854
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Η UEFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου