Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Αναστασάκος προέβει στην παρακάτω δήλωση:

"Φεύγω από την ομάδα μετά από μόλις έναν χρόνο, αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος χρόνος της καριέρας μου. Έκανα πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα και δέχθηκα την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν είναι ένα απαιτητικό κοινό. Πιστεύω ότι πρόσφερα όσα μπορούσα και ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε επίσης τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον Τεχνικό Διευθυντή και τον Προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ φυσικά και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα. Φεύγω πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του, γιατί διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως και άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα".

Η θέση μας:

Hλία σε ευχαριστούμε για όλα πέρασες από τον ΠΑΟΚ και άφησες το στίγμα σου...μακάρι να έχεις μια καλή συνέχεια στην καριέρα σου χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ.
Δεν δημιούργησες ποτέ πρόβλημα ίσα ίσα όποτε σε χρειαστήκαμε ήσουν εκεί και μπόρεσες και πέτυχες και αρκετά γκολ.

Καλή πορεία στην καριέρα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου