Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ Β.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ HEERENVEEN


Δηλώσεις για το μεταξύ μας παιχνίδι που έβγαλε η κληρωτίδα έκαναν ο προπονητής της Χέρενφειν Τροντ Σόλιντ ο οποίος γνωρίζει την ομάδα μας και την τούμπα από την θητεία του στον ολυμπιακό ο Πρόεδρος της ομάδας Ιμ Κάιπερ ο οποίος είπε πως θα επιθυμούσε μια πιο εύκολη κλήρωση και ο Βασίλης Γκαγκάτσης που έριξε το βάρος και την σημασία στο πρώτο παιχνίδι.

Τροντ Σόλιντ: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική κατάσταση και τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ είναι ο Τροντ Σόλιντ. Ο προπονητής της Χέρενφεϊν και πρώην του Ολυμπιακού γνωρίζει όσο λίγοι τις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και εν όψει της μεταξύ μας αναμέτρησης για τα πλέι οφ του Europa League τόνισε: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε».

«Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά και χειρότερη. Γνωρίζουμε καλά τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να πάμε στο Καζακστάν! Είναι πολύ μακριά. Ο ΠΑΟΚ παίζει συνήθως αμυντικά και χτυπά στις αντεπιθέσεις», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας ο Σόλιντ.

Βασίλης Γκαγκάτσης: Να μην δεχτούμε γκολ στην τούμπα

«Το καλό θα είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας». Αυτό αρχικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Europa League, που έφερε αντίπαλο τη Χέρενφεϊν.

«Το καλό θα είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας. Η ομάδα είναι ακόμη ανέτοιμη, έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμη. Πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί, να εντοπίσουμε τα λάθη του χθεσινού παιχνιδιού και να τα συζητήσουμε»,
Θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν πολύ καλύτερη, από το να μας τύχαινε η Έβερτον ή η Βέρντερ Βρέμης. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Χέρενφεϊν έχει παίξει ένα και το σαββατοκύριακοτο δεύτερο παιχνίδι της στην Ολλανδία. Μπορούμε όμως να καλύψουμε την απόσταση».

Κάιπερ: «Περιμέναμε πιο εύκολη κλήρωση»

Ο πρόεδρος της Χέρενφεν, Ιμ Κάιπερ, παραδέχθηκε ότι επιθυμούσε μια πιο εύκολη κλήρωση για την ομάδα του, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, είναι ένα καλό όνομα στην Ευρώπη. Τον γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις του με Αϊντχόφεν και Άλκμααρ» είπε αρχικά ο Ολλανδός παράγοντας και συμπλήρωσε: «Περιμέναμε πιο εύκολη κλήρωση. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, με δύσκολη έδρα. Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το αγωνιστικό κομμάτι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης»
Σε ερώτηση για τη ρεβάνς στο «Άμπε Λένστρα» και το αν θα δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ο κ. Κάιπερ επισήμανε: «Εμείς διαθέτουμε πάντοτε στους φιλοξενούμενους το ποσοστό που τους αναλογεί, δηλαδή 1.200 εισιτήρια. Ας γίνει όμως πρώτα το παιχνίδι στην Τούμπα και μετά βλέπουμε. Είνα νωρίς ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου