Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ


Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής με κεντρικό θέμα την σημερινή κλήρωση του κυπέλου Uefa και την ολλανδική Χερενφέεν που θα είναι η αντίπαλος της ομάδας μας.

"Έχουμε ξεκινήσει ήδη να βρίσκουμε στοιχεία για την Χερενφέεν και να την αναλύουμε. Είναι μία ομάδα με παράδοση στον θεσμό. Νομίζω ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα μελετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και για τα δύο παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να περάσουμε στους ομίλους", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σάντος.

"Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα μας βοηθήσει. Τα φιλικά έγιναν στο διάστημα της προετοιμασίας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα από το σημερινό παιχνίδι της Χερενφέεν με την Ναϊμέγκεν. Θα κοιτάξουμε όμως να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε πολύ καλά ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Μου αρέσει να παίζω το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μου. Είναι προτίμησή μου. Θα μελετήσουμε καλά την Χερενφέεν και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε καλά και να παίξουμε με αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση".

Για τους τρεις αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ από ολλανδικές ομάδες τόνισε:


"Δεν το ήξερα. Θα αλλάξουν τα πράγματα".

Τέλος για το ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ υπογράμμισε πως:

"Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς έτσι είχαμε υπολογίσει το πρωτάθλημα από την αρχή. Θέλουμε να πάμε στους ομίλους και να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και αν γίνει θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου