Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ - HΕΕRENVEEN 20/8 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 27/8 ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Kαλή η κλήρωση για την ομάδα μας με μια πρώτη ματιά αλλά πάντα μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και όχι όπως χθες.
Μπροστά μας πλέον για την τεράστια πρόκληση των χρυσοφόρων ομίλων το τελευταίο εμπόδιο είναι η ομάδα της Ολλανδίας του γνωστού μας Τροντ Σόλιντ.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της τούμπας στις 20/8 ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ολλανδία στις 27/8 στο Abe Lenstra Stadion
Η ομάδα της Χερενβεν αγωνίζεται σε 5 ώρες με την Ναιμεγκεν στις 19:00 στο Eredivisie Live 1 oπότε όλοι θα ψαχτούμε να πάρουμε μια ιδέα από σήμερα για την ομάδα αυτή.

Official Site της heerenveen http://www.sc-heerenveen.nl/

Full name Sportclub Heerenveen
Founded July 20, 1920

Στάδιο : Abe Lenstra Stadion Xωρητικότητα : 26,800

Chairman None. Tasks are carried out by Yme Kuiper, Henk Hoekstra and Jan van Erve
Coach Trond Sollied
League Eredivisie

Tρόπαια:

1 Κύπελλο Ολλανδίας: 2009

Πέρσυ η ομάδα της Χέρενφεεν τερμάτισε στην 5η θέση ενώ κατέκτησε και το κύπελο Ολλανδίας κόντρα στην Τβέντε.

Τα χρήματα του Γιουρόπα Λιγκ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ Α΄ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ 90.000
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ 90.000
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ Γ' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ 90.000
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ 90.000
ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ 1.000.000
ΜΠΟΝΟΥΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ 140.000
ΜΠΟΝΟΥΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ 70.000
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «32» 200.000
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16» 300.000
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «8» 400.000
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «4» 700.000
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 2.000.000
ΚΑΤΟΧΟΣ 1.000.000


Το Ρόστερ της Χέρενφεν

Τερματοφύλακες

Κέννυ Στέπε
Βράιαν Βαντενμπούσκε
Ντίντερικ Μπάνκμα
Μάρτιν Λέσαλ

Αμυντικοί

Μίλαν Κόπιτς
Κρίστιαν Βαν Νίλσεν
Μίχελ Μπρέρ
Μίκαελ Ντίκσταγ
Ιγκόρ Ντούριτς
Δάριλ Γιάνμαατ
Γκόραν Ποπόφ
Τζέρι Κόνινγκ

Μέσοι

Βίκτορ Ελμ
Γκερτ Άρεντ Ρόοντα
Μίκα Βάιρινεν
Μίχαλ Σβετς
Κρίστιαν Γκρίνντχαϊμ
Ερνάν Λοσάντα

Επιθετικοί

Μίχαλ Παπαδόπουλος
Πάουλο Ενρίκε
Τάρικ Ελιονούσι
Πάτρικ Ίνγκελστεν
Βοναωεντούρ Καλού
Αρνόρ Σμάρασον
Τζέραλντ Σιμπόν
Σαμίρ Φαζλί

Αβαντάζ από τη Τούμπα θέλει ο Χαλκιάς

Ο Κώστας Χαλκιάς είναι αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να χρίσει κάποιο φαβορί αλλά τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στην Τούμπα για αβαντάζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση με τη Χέρενφεϊν: «Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα για να έχουμε αβαντάζ στο δεύτερο. Από εμάς εξαρτάται. Στο Όσλο δείξαμε σοβαρότητα, αλλά χθες ήμασταν λίγο άτυχοι, επιπόλαιοι και κάναμε τα εύκολα, δύσκολα. Πάντα μετράει η ουσία. Τώρα πρέπει να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος δεν είναι ούτε πολύ μεγάλης δυναμικότητας, αλλά ούτε και να περάσει στα? ψιλά».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Βαλερένγκα: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, γιατί πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Η χθεσινή εικόνα δεν καθρεφτίζει τις δυνατότητες της ομάδας μας, καθώς ήταν μόνο ένα τριαντάλεπτο. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Είχαμε ικανοποιητική απόδοση χθες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τέσσερα τέρματα, αλλά είχαμε μία άτυχη στιγμή. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε».

Για το αν υπάρχει φαβορί στα παιχνίδια με την Χίρενφεϊν: «Ποτέ δεν το κοιτάω αυτό. Με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε το υλικό για να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή. Γενικά είμαι αισιόδοξος».

Όσο για το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά όπως είχε οριστεί εξ αρχής στις 22-23 Αυγούστου μιας και όλοι στην ΕΠΟ περίμεναν την κλήρωση του gay για να αποφασίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010. Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009».

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου