Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ 0-0 ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Παρά την και πάλι μετριότατη έως κακή εμφάνιση και παρά τον νέο τραυματισμό αυτή την φορά του Φιλομένο ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο για τα δύχτια αλλά είχε απέναντι του για άλλη μια φορά έναν τυχάρπαστο με την σφυρίχτρα ο οποίος για δικούς του λόγους ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ.

Ως πότε ρε πεταμένοι θα γίνεται αυτή η δουλειά?
Θέλετε να γυρίσουμε στην δεκαετία του 80 πάλι να φεύγετε από το γήπεδο με στρατό για να φτάσετε σπίτι σας?
Δεν με νοιάζει από αύριο είτε του πάρουν την σφυρίχτρα για πάντα είτε μείνει εκτός αγώνων για ένα χρόνο εμένα με νοιάζει ότι μέχρι και σήμερα που ήμουν για άλλη μια φορά άμπαλος για να λέμε και την αλήθεια όταν βρήκα την ευκαρία και σκόραρα με αυτή την παιχτούρα τον Βιερίνια πάλι με έβαλες τρικλοποδιά.....

Από εκεί και πέρα για το αγωνιστικό να πούμε τι?
Η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ και να παρθούν τα κεφάλια αυτών που έκαναν τα αποδυτήρια μας μπουρδέλο και έχουμε φτάσει σε αυτό το ψυχολογικό χάλι και παρουσιάζουμε ένα αγωνιστικό πρόσωπο χωρίς αυτοπεποίθηση.

Αναμένουμε και απαιτούμε πλέον εκκαθαρίσεις στο αγωνιστικό να παρθούν κεφάλια και να προστατευτεί η ομάδα με Θεούς και Δαίμονες γιατί δεν πάει άλλο με το σταυρό στο χέρι κανείς σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα δεν πάει μπροστά.

Για το θέμα της τύχης να πει τι?
Πάει ο Μούσλι μπαίνει ο Φιλομένο ο οποίος έδειχνε σε καλή κατάσταση τραυματίζεται και αυτός μπαίνει ο Παπάζογλου ο τελευταίος των Μοικανών τρώει κόκκινη οπότε για την Κυριακή δεχόμαστε αγγελίες για πιθανά σέντερ φορ.
Ο καλύτερος θα παίξει......

Στην προετοιμασία τι στο διάολο έγινε και πλέον το 70% της ομάδας από την αρχή της χρονιάς σε διάστημα 2 μηνών έχει βγει νοκ άουτ λόγω τραυματισμών?

Περιμένουμε......................

Εμείς θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και δεν θα την αφήσουμε ποτέ αλλά πάρτε αποφάσεις και σεις για να βοηθήσουμε όλοι τον σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6': Σέντρα του Σορλέν από τα δεξιά, μόνος του ο Φιλομένο μέσα στην μεγάλη περιοχή, ωστόσο, η κεφαλιά που επιχειρεί πέρνάει πάνω από την εστία του Μπέλιτς
12': Εντυπωσιακή ενέργεια από τον Ρεκόμπα, από τα αριστερά, όμως η σέντρα του καταλήγει στην αγκαλιά του Κώστα Χαλκιά.
14': Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Βιεϊρίνια (απο τα αριστερά), ο οποίος μπάινει στην περιοχή και προσπαθεία να αιφνιδιάσει τον Μπέλιτς, σκοράρωντας στην κλειστή γωνία, όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου εξουδετερώνει το πλασέ του Πορτογάλου επιθετικού.
14: Στη συνέχεια της προηγούμενης φάσης, ο Κουμορτζί «βγήκε» φάτσα με τον Χαλκιά, όμως ο «κίπερ» του «δικεφάλου» του έκλεισε το οπτικό πεδίο, κι έτσι ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου σούταρε άουτ.
19': Δοκάρι για τον Πανιώνιο. Ο Ρεκόμπα εκτελεί με αρκετά φάλτσα ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Καστελιόνε μέσα από την περιοχή πιάνει (απευθείας) ένα ασύλληπτο γυριστό, με τη μπάλα όμως να τραντάζει το οριζόνιο δοκάρι του Χαλκιά που απλώς κοιτούσε
25': Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Σορλέν στρώνει στον Γκαρσία, ο οποίος σουτάρει δυνατά και συρτά από το ύψος της μεγάλης περιοχής (προς τα αριστερά), με τη μπάλα να βρίσκει την εσωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Πανιωνίου, να πηγαίνει παράλληλα με την εστία και την ευκαιρία τελικά να χάνεται για τον ΠΑΟΚ
35’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Ρεκόμπα «τσιμπάει» έξυπνα τη μπάλα (βγάζοντας ουσιαστικά προωθημένη μπαλιά στον εαυτό του), προχωράει μέσα στην περιοχή και σουτάρει δυνατά με το αριστερό, αλλά ο Χαλκιάς μαζεύει σταθερά
40’: Εκτέλεση φάουλ από τον Ρεκόμπα, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ
57’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεκόμπα από καλή θέση, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα
58’: Συρτό σουτ του Βιεϊρίνια από μακριά, μαζεύει σταθερά ο Μπέλιτς
73’ Ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟΚ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα καταλήγει στον Βιεϊρίνια (που βρίσκεται πιο μπροστά και από τους 21 υπόλοιπους ποδοσφαιριστές), ο οποίος σκοράρει από πολύ πλάγια θέση αριστερά, μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Κύρκος παίρνει την απόφαση πάνω του και ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ. Όπως φαίνεται όμως στο ριπλέι, η μπάλα καταλήγει στον Βιεϊρίνια, όχι από συμπαίκτη του, αλλά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, συνεπώς το γκολ έπρεπε να μετρήσει.
74’: Κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου κάνει ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα και δέχεται δικαίως την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κύρκο
78’: Δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια μέσα από την περιοχή και αριστερά, σε κόρνερ διώχνει ο Μπέλιτς

ΣΚΟΡΕΡ:
ΔΟΚΑΡΙ: 19’ Καστελιόνε-25’ Γκαρσία
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαιτητής (Κύρκος)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:-92’ Τζαβέλλας-67’ Τσιρίλο, 71’ Γκαρσία
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 74’ Παπάζογλου
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φερέρα): Μπέλιτς, Κοντοές, Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Καστελιόνε, Νικολάου, Ρεκόμπα, Ριέρα, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν.
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αραμπατζής, Σαβίνι, Γκαρσία, Σορλέν, Ιβιτς, Κουτσιανικούλης (46’ Κονσεϊσάο) Βιεϊρίνια, Φιλομένο (46’ Παπάζογλου).


Συνέντευξη Τύπου


Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανιωνίου): "Το παιχνίδι μου έδωσε δύο εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι με τον έναν βαθμό. Από την άλλη όταν αγωνίζεσαι με τον ΠΑΟΚ που είναι μία ομάδα που ήθελε να κερδίσει πιστεύω ότι δεν είναι κακός ο ένας βαθμός ειδικά μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Αστέρα.

Πριν το παιχνίδι είχαμε φτιάξει ένα πλάνο για να κλείσουμε τα κενά από τα πλάγια. Να περιορίσουμε το παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και να ελέγξουμε παίκτες όπως ο Σορλέν και ο Φωτάκης που θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν απειλητικοί και δεν φοβόμουν ότι θα δεχτούμε γκολ και αυτό οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία μας.

Όλη η άμυνα μας ήταν πολύ καλή σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες φάσεις. Αυτό συμβαίνει και επειδή όταν μία ομάδα παίζει με παίκτη λιγότερο προσέχει περισσότερο στην άμυνα της και κλείνεται στην περιοχή της.

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί ο διαιτητής να κάνει λάθος όπως και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου ακυρώθηκε ένα γκολ και δεν ήθελα να σχολιάσω. Δεν εκφέρω γνώμη για την διαιτησία είτε η απόφαση αυτή είναι υπερ μας είτε κατά μας.

Όσον αφορά τον Μπάλαμαν είναι ένας παίκτης που χρειάζεται χρόνο και εγώ γι’ αυτό είμαι εδώ για να δίνω στον κάθε παίκτη τον χρόνο που χρειάζεται".

Φερνάντο Σάντος (προπονήτης ΠΑΟΚ): "Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Όπου και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες που έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερες. Πιέσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να μην πάρει ο Ρεκόμπα την μπάλα. Όποτε το κάναμε αυτό καταφέρναμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις.Ο Πανιώνιος επίσης δημιούργησε ρήγματα καθώς έχει 2-3 παίκτες με ποιότητα.

Και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μετά το 15’ άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ αλλά ακυρώθηκε. Δεν καταλάβαμε γιατί. Γιατί αλήθεια είναι ότι βάλαμε καθαρό γκολ και δεν μέτρησε.

Αυτό δεν είναι δίκαιο. Σίγουρα από εκεί και πέρα είχαμε νευρικότητα αφού μείναμε και με δέκα παίκτες μετά από αυτήν την φάση και ο Πανιώνιος πίεσε καθώς έπαιζε με παίκτη παραπάνω αν και δεν κατάφερε να απειλήσει.

Αν και η εικόνα μας δεν ήταν καλύτερη και ίσως λιγότερη καλή απ’ ότι στα προηγούμενα ματς έπρεπε να νικήσουμε γιατί βάλαμε γκολ ενώ ο αντίπαλος δεν έβαλε. Ο αγώνας τελείωσε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Αλλά δεν είναι δίκαιο γιατί ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε την μπάλα στην φάση του γκολ. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει οφσάιντ.

Πάμε για νίκη με τον Ατρόμητο. Η ομάδα έχει κάνει τέσσερα ματς ως τώρα, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Σίγουρα δεν είμαστε πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι. Ωστόσο έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο και είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχουμε.

Ωστόσο πρέπει να έχουμε ηρεμία και ψυχραιμία όπως αυτό περιμένω και από τους ποδοσφαιριστές μου. Σήμερα είναι πολύ θετικό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου