Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ


Αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο το του Σταύρου Κόλκα από την εξέδρα το οποίο λέει μεγάλες αλήθειες και καλό θα ήταν να διαβαστεί από πολλούς.

Η ομάδα νοσεί και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πάρει δραστικά μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες δεν πρέπει να είναι μέλη αυτής της ομάδας και δεν αναφερόμαστε σε αγωνιστικούς λόγους.

Καλές και κακές μέρες έχουν όλοι, όμως ουδείς νομιμοποιείται να βάζει εαυτόν πάνω από το σύνολο.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει. Θέλει να εκθέσει περισσότερο τη σταθερά που ονομάζεται Φερνάντο Σάντος ή να καθαρίσει τα αποδυτήρια μιας ομάδας που νοσεί αυτή τη στιγμή; Ο Πορτογάλος λειτουργεί με ανασφάλεια και όσο στον ΠΑΟΚ τον αφήνουν εκτεθειμένο δεν πρόκειται να γίνει η δουλειά κανενός. Το μόνο που θα γίνει είναι να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Πορτογάλος με το πέρας των δύο αγώνων που ακολουθούν.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι πως η κουβέντα έχει λάβει χώρα μέσα στα γραφεία. Εγινε συζήτηση για την απομάκρυνση των τεσσάρων αυτών παικτών. Αν δεν γίνεται να λυθούν τα συμβόλαιά τους, μπορούν να προπονούνται μόνοι τους χωρίς καμία απολύτως επαφή με την ομάδα. Η διοίκηση πρέπει να δώσει την ευκαιρία στον Σάντος να παίξει με τα παιδιά που μπορούν να υποστηρίξουν το πλάνο του.

Που έχουν τη διάθεση να παίξουν και για τον προπονητή τους. Που δεν αρχίζουν να αισθάνονται ενοχλήσεις όταν χρησιμοποιούνται σε άλλη θέση πλην της φυσικής τους ή όταν φοράνε φανελάκι αναπληρωματικού. Που εκτελούν κανονικά τις ασκήσεις, που σέβονται το ψωμί που τους δίνει ο ΠΑΟΚ και που στεναχωριούνται όταν η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα. Αλλωστε, η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ της ομάδας μεταξύ των παικτών δεν καθιστά αναγκαία την παρουσία κανενός.

Αν είναι να χαθεί η χρονιά, ας συμβεί τουλάχιστον με τρόπο εποικοδομητικό για το μέλλον της ομάδας και όχι με την έμμεση στήριξη των λαθών που έγιναν. Η διόγκωση των λαθών είναι εξίσου επιζήμια με τα ίδια τα λάθη. Το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να προβληματίζει κανέναν. Οποιον και να βάλει ο Σάντος, η ομάδα παραμένει φαβορί και το μόνο που χρειάζεται είναι μία σοφή ομαδική λειτουργία που δεν θα βάλλεται από τα καπρίτσια κανενός. Οι ηγέτες, άλλωστε, κρύφτηκαν σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Στ.Κόλκας
Source:http://www.exedrasports.gr/default.aspx?pid=78&cid=105&aid=38135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου