Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 0-0 ΣΑΝΤΟΣ: ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Δυστυχώς άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές καθώς οι ομάδα μας δεν μπόρεσε να κερδίσει άλλη μια αγωνιστική και για 2η συνεχόμενη να μην πετυχαίνει ούτε γκολ.
Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αποφάσεις από την διοίκηση για να αλλάξει το κλίμα διότι έτσι δεν πάμε πουθενά.

Σήμερα αν θες να κράξεις και να τα δεις θολά μπορείς να πεις για το γκολ του Κονσεισάο για το οποίο ο καθένας έχει την δικιά του εκδοχή μιας και η φάση είναι οριακή από εκεί και πέρα όμως η συνολική εμφάνιση της ομάδας ήταν ξανά απογοητευτική εκτός από ένα 20λεπτο στο Α΄ημίχρονο που είχαμε φανερά την υπεροχή αλλά ως εκει.

Με διαφορά διακριθέντας στο Α΄ο Κονσεισάο που στο Β΄ χάθηκε και αυτός με την υπόλοιπη ομάδα κράτησε και έκοψε μπάλες ο Γκαρσία στο χώρο του κέντρου , ο Αραμπατζής από την άλλη θα πρέπει να καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο με 2η κίτρινη αποβάλεσαι γιατί μιας και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο διαιτητής του χαρίστηκε στο 2ο ημίχρονο στο τάκλιν που έκανε στο 50΄και μέχρι και στο τέλος του αγώνα κλωτσάει την μπάλα πριν την εκτέλεση με κίνδυνο να αποβληθεί στο 93΄και να αφήσει την ομάδα με ακόμα έναν παίκτη λιγότερο και για το επόμενο παιχνίδι.

Κύριοι παίκτες του ΠΑΟΚ σοβαρευτείτε γιατί δεν πάει άλλο όλοι σαν άνθρωποι έχουμε και τα όρια μας και προφανώς δεν έχετε καταλάβει τι φανέλα φοράτε δεν φταίνε πάντα οι άλλοι ούτε φταίνε πάντα οι διατητές.....

Και αν κάποιοι από εσάς έχουν σκοπό να φάνε τον προπονητή ας προσέξουν πολλά.....
Και ο Σάντος κάνει λάθη όπως όλοι όταν το καράβι δεν πάει ευθεία αλλά πλέον το μπαλάκι πάει στην διοίκηση και στο φιλότιμο κάποιων παικτών που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

όσο για την κερκίδα μας απλά να πούμε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν βροντερό παρών και στο Περιστέρι....δυσηχώς όμως η ομάδα ήταν και πάλι απών.

Βy Johnnyxatz

Συνέντευξη Τύπου

Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Χωρίς την μπάλα κάναμε αυτό που είχαμε πει γιατί ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που αρέσκεται να ξεκινάει τις επιθέσεις του από πίσω. Οπότε αν τους μπλοκάραμε σε εκείνο το σημείο θα χάναμε την δύναμή τους.

Το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε την μπάλα στα δικά μας πόδια. Από εκεί και πέρα στον επιθετικό τομέα θέλαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και να βάλουμε κάποιο γκολ. Στο τέλος μας έλειψε μια καλή πάσα ή μια καλή επιλογή.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο δεν πιέσαμε τον αντίπαλό μας με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Εμείς με τις αλλαγές που κάναμε θέλαμε να δώσουμε περισσότερες επιλογές στην ομάδα μας. Κάτι τέτοιο δεν πέτυχε εκτός από το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Οπότε ο Ατρόμητος αγωνίστηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αν και δεν το δεχόμαστε θα πρέπει να το δεχθούμε.

Η θέση του Ίβιτς είναι πίσω από τον επιθετικό. Δεν μπορούσε να παίξει στην κορυφή. Το έχει κάνει άλλη μία φορά με μένα προπονητή σε παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Σίγουρα έχουμε χάσει βαθμούς σε σχέση με τους στόχους που έχουμε. Μπορούμε όπως και πέρσι να κάνουμε εκτός έδρας νίκες. Είναι σίγουρο ότι σήμερα παρουσιάσαμε περισσότερες δυσκολίες να κοντρολάρουμε το παιχνίδι έχοντας και πολύ πολύ περιορισμένες επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να δούμε το γκολ του Κονσεϊσάο και στην τηλεόραση για να έχουμε σίγουρη άποψη. Από την θέση που ήμουνα ήταν γκολ".

Γιώργος Δώνης (Aτρόμητος): Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπλοκάρει την άμυνα μας επειδή ήξερε ότι η φιλοσοφία μου είναι να αναπτυσσόμαστε από πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ανώτεροι. Ωστόσο ενώ παίξαμε καλά και πάλι δεν κερδίσαμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο μας αλλά δεν κερδίσαμε. Καμιά φορά είναι καλά να μην παίζει καλά αλλά να παίρνεις το αποτέλεσμα. Βέβαια προτιμώ να δημιουργούμε φάσεις και θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς και σύντομα θα έρθουν και τα γκολ.

O ΠΑΟΚ θα έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το 50’ καθώς ο Αραμπατζής έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα. Απ΄ ότι με έχουν ενημερώσει το γκολ του Κονσεϊσάο ήταν οφσάιντ".

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6’: Ο Φωτάκης τροφοδοτεί δεξιά τον Κονσεϊσάο και αυτός σεντράρει, αλλά ο Λίνο, από κοντά, δεν μπορεί να βρει την μπάλα για την κεφαλιά.
9’: Ο Νεμπεγλέρας σουτάρει από μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Μαλεζά και καταλήγει κόρνερ.
22’: Μετά από σέντρα του Λίνο ο Κονσεϊσάο με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Λαμπρόπουλος, με υπόδειξη του επόπτη, καταλογίζει τον Πορτογάλο σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
24’: Ο Νεμπεγλέρας εκτελεί φάουλ και ο Χαλκιάς πετάγεται στη δεξιά γωνία και διώχνει σε κόρνερ.
33’: Ο Σορλέν σεντράρει από δεξιά, αλλά ο Κονσεϊσάο σουτάρει ψηλά άουτ από διαγώνια θέση στο ύψος της μικρής περιοχής.
42’: Ο Αναστασάκος σουτάρει έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Χαλκιάς μπλοκάρει.
49’: Ο Σαρμιέντο σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά.
50’: Ο Ατρόμητος ζητά την αποβολή του Αραμπατζή με 2η κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Φαβάλι, με τον Λαμπρόπουλο να καταλογίζει μόνο το φάουλ.
70’: Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Φαβάλι πλασάρει τον Χαλκιά αλλά πριν η μπάλα φτάσει στην κενή εστία, ο Μαλεζάς διώχνει σωτήρια.
87’: Ο Φαβάλι σεντράρει από αριστερά στο ύψος του σημείου του πέναλτι προς τον επερχόμενο Σαρμιέντο, αλλά αυτός πλασάρει πολύ άσχημα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
88’: Μακρινό σουτ του Αραμπατζή, η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, που κάλυπτε τη γωνία.

ΣΚΟΡΕΡΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24’ Νεμπεγλέρας, 27’ Σκόνδρας, 83’ Αναστασάκος - 23’ Μαλεζάς, 48’ Αραμπατζής΄, 86’ Κοντρέρας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Σκόνδρας, Κουτσόπουλος, Νάστος, Μπλένχιο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος (75’ Σφακιανάκης), Μπρίτο (63’ Κάμπας), Φαβάλι, Αναστασάκος (89’ Καλαντζής).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σαβίνι (81’ Κοντρέρας), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν (61’ Ιβιτς), Κονσεϊσάο, Λίνο (61’ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια.

8 σχόλια:

  1. DEN KSERW TI FTAIEI KAI OUTE ME NOIAZEI,EGW THELW TO PAOK POU MEGALLWSA KAI ANDROTHIKA PISW DEN THELW AYTO TO PRAMA POU VLEPW,DEN KSERW POIOS PREPEI NA THN PLIRWSEI I KATI NA GINEI PANTOS PREPEI NA ALAKSOUN POLLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Karkino tha vgaloume re paidia...ksypnhste kyrioi dioikountes....prepei na ginei kati kai na anastrafei to klima,ki apo th stigmh pou dn mporeis na diwkseis 15 apo tous 22 paiktes tou roster,allakse proponhth mhpws ki allaksei kati...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ksupnate gamo to kerato mou ksupnate paikste mpala re pousti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oute ego ksero poios ftaiei an ton vrei kapoios as mas ton pei giati tha skasoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me Santos tha palepsoume gia tin sotiria mas fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aman ve!!!!! paokara ksupna ve!!! min ftasoume sto meso tis xronias k paroume mpros!! aide gt mas tin lene k oi akuroi k de goustarw k polu :) ela pame geraaaaaa de xampariazoume se lew!! paok re, exoume pektes apla ligo perissotero prosoxi! ade na doume.. eimai 8etikos pantws... PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Santos ferei euthini mono sto Europa League... pou ekane tragika lathi kai pire apisteyta riska...

    apo kei kai pera sto prwtathlima den ftaiei o Santos... alla oi paiktes pou einai xwmata...k episis k i diaitisia...

    giati exeis 6 vathmous se 5 match k tha mporouses na exeis allon 1 apo ton Olympiako (goal sto 90 apo anyparkto foul), allous 2 ston Paniwnio, kai allous 2 stin tripoli... synolo tha eixes 11... ara den ftaiei o Santos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου