Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Με κορυφαίο και σκόρερ τον Βιεϊρίνια ο μέτριος Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε με 0-1 τον Πανσερραϊκό, στον φιλικό αγώνα που έδωσαν οι 2 ομάδες στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Κρέσιτς, Αραμπατζή, Σαβίνι, Μαλεζά, Λίνο, Κονσεϊσάο, Βιτόλο, Ίβιτς, Σορλέν, Φιλομένο και Βιεϊρινια με τους δύο τελευταίους να είναι οι καλύτεροι των φιλοξενουμένων.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους ο κ. Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε πέντε αλλαγές με τον Πάμπλο Γκαρσία να παίζει στην θέση του Βιτόλο, ο Αμπουμπακάρι να μπαίνει αντί του Κονσεϊσάο, ο Βερόν αντικατέστησε τον Ίβιτς, ο Παπάζογλου έπαιξε στην επίθεση αντί του Βϊειρινια και ο Καραντασιάδης στη θέση του Αραμπατζή.

Ο Σάντος παρέταξε την ομάα του με 4-4-2 σε ρόμβο, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο ενώ είδε τον αριστεροπόδαρο Μίρκο Σαβίνι να κάνει μία καλή εμφάνιση ως κεντρικός αμυντικός και να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα αναγκαστεί να παίξει πάλι στην ίδια θέση λόγω των πολλών απουσιών του Δικεφάλου

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσερραϊκός: Κυριακίδης, Παγώνης, Κάστρο, Βοσκόπουλος, Γεωργίου, Σκάγκλια, Όγιος, Τάντιτς, Παπαδόπουλος, Ριμόλντι, Αθανασιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Φισνερός.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής (81' Καραντασιάδης), Σαβίνι, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο (46' Πάμπλο Γκαρσία), Κονσεϊσάο (46' Αμπουμπακάρι), Σορλέν, Βιεϊρίνια (46' Παπάζογλου), Ίβιτς (46' Βερόν), Φιλομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου