Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΙΑΚΑ Ο ΜΠΙΖΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ


Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Πάμπλο Κοντρέρας, που αναμένεται να προλάβει την 6η αγωνιστική. Στην ίδια μοίρα περίπου βρίσκεται και ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, ενώ οριακά προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μπιζέρα Ενώ ο Φερνάντο Σάντος δηλώνει στον Πορτογαλικό τύπο ότι ΄΄Όλοι μας Φοβούνται΄΄

«Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για μας. Μετά την περσινή μας πορεία, όλοι μας φοβούνται περισσότερο», είπε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία, παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.«Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στο στιλ ποδοσφαίρου που θα μας φέρει νίκες ή σ' αυτό, που θα δώσει θέαμα, επιλέγω το πρώτο», τόνισε ο Σάντος.

Στο αγωνιστικό


Ο Πάμπλο Κοντρέρας έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Χιλιανός άσος του ΠΑΟΚ προπονήθηκε για δεύτερη μέρα μόνος του χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή την 6η αγωνιστική.

Ο Τζόε Μπιζέρα, οριακά προλαβαίνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στις 20 Σεπτεμβρίου μιας και συνεχίζει να προπονείται μόνος του, μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό και αν η κατάστασή του βελτιωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (15/09), θα προπονηθεί με την ομάδα κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου