Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για την 4η Αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 80 €
Θύρες 2, 3: 60 €
Θύρες 5, 6: 40 €
Θύρες 4, 4α: 20 €
Θύρες 7, 7a, 8: 25 €

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο Zlatan Muslimovic επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά από το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του, και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Bruno Cirillo ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα από το χτύπημα στη χτεσινή προπόνηση.

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Ο Joe Bizera και ο Pablo Contreras ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Miroslaw Sznaucner ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου