Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 9/9


Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι η συνέντευξη Τύπου του προέδρου κ. Θόδωρου Ζαγοράκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, στις 13.30, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.


Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το ανανεωμένο www.paokfc.gr δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να απευθύνουν όλα τους τα ερωτήματα στον Πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη!

Στείλτε τα όλα τα ερωτήματά σας για την ομάδα μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και διαβάστε στο www.paokfc.gr τις απαντήσεις του Προέδρου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για την υποβολή της ερώτησής σας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν.

Στείλτε την ερώτησή σας ΕΔΩ info@paokfc.gr

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ....Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου