Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Στην εκπομπή του Libero «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Κυριάκος και μίλησε για θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά ρωτήθηκε για την παρ’ ολίγον εμπλοκή της μεταγραφής του Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ και ανέφερε τα εξής :
«Σε μια συμφωνία που είχε ήδη επικυρωθεί προφορικά, υπήρξε μια ασάφεια σε έναν όρο, τον οποίο δεν έχουμε δεχτεί ποτέ στο παρελθόν και ούτε θα δεχθούμε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ στα συμβόλαια των παικτών του δεν δέχεται αγωνιστικούς όρους, αν θα παίξει δηλαδή ο παίκτης και σε ποια παιχνίδια. Αφού λοιπόν υπογράφηκαν τα βασικά συμβόλαια., έστειλε ο Παναθηναϊκός τις προσαρτήσεις (όπως λέγονται) για υπογραφή και εκεί διαπιστώσαμε ότι υπήρχε όρος για μη συμμετοχή του παίκτη σε ένα από τα δύο παιχνίδια των ομάδων. Δεν το δεχτήκαμε, εκφράσαμε αντιρρήσεις και ο Παναθηναϊκός απέσυρε τον όρο αυτό. Δεν ξέρω αν πρέπει να παίρνει τόσες διαστάσεις ένα τέτοιο θέμα, ήταν μια διαπραγμάτευση. Όπως είπα και πριν δεν έχουμε δεχθεί ποτέ τέτοιον όρο, ήρθε όμως το χαρτί αυτό τελευταία στιγμή αλλά ευτυχώς προλάβαμε και το διευθετήσαμε. Ο Μουν είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ και περίπου στις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι εδώ για να αρχίσει προπονήσεις»

Μιλώντας για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, κ. Θ. Ζαγοράκη να απαντήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στις ερωτήσεις του κόσμου της ομάδας, ο κ. Κυριάκος είπε :

«Ο πρόεδρος είναι άνθρωπος που του αρέσει να αφουγκράζεται τον κόσμο, να παίρνει το κλίμα όπως λέγεται. Ακούει τον κόσμο, ακούει όλες τις απόψεις και στην συνέχεια αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια όμως. Ήταν δική του επιθυμία να δώσει απαντήσεις στον κόσμο γιατί ένοιωθε πάντα ότι στις συνεντεύξεις Τύπου λόγω χρόνου φυσικά, έμεναν αρκετά πράγματα αναπάντητα, είχε αυτή την αίσθηση. Έτσι, θα απαντήσει τώρα στις ερωτήσεις του κόσμου και όλοι θα καταλάβουν ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλει και δίνει απαντήσεις για όλα, άλλωστε η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο της ομάδας ήταν πάντα από τις βασικές προτεραιότητες αυτής της διοίκησης»

«Έχουν ήδη έρθει τα πρώτα mail και το καθένα έχει από 10 ερωτήσεις περίπου, θα γίνει φυσικά κατηγοριοποίηση των ερωτήσεων και θα απαντηθούν όλες. Ο πρόεδρος μάλιστα, αν χρειαστεί θα το ξανακάνει. ήδη μέχρι χθες βράδυ στις 21.00 είχαν έρθει 100 mail και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει φόρμα υποβολής ερωτήσεων στο site της ΠΑΕ ενώ μπορούν να στέλνουν και mail με τις ερωτήσεις στο info@paokfc.gr. Οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν στο site της ΠΑΕ αμέσως μετά την λήξη της συνέντευξης Τύπου ώστε να μην προκαταβάλλουμε το κλίμα και να κάνουν άνετα οι ρεπόρτερ τις δικές τους ερωτήσεις. Ο πρόεδρος είχε πει ότι 2 φορές το χρόνο θα βγαίνει και θα δίνει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα και το έχει τηρήσει μέχρι στιγμής. Μόλις χθες άλλωστε ολοκληρώθηκε το ρόστερ και πλέον ο πρόεδρος θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει»

«Ο Κοντρέρας έκανε μια επέμβαση καθαρισμού στο σημείο που πονούσε καθώς είχε επιβαρυνθεί θέλοντας, με δική του θέληση, να προλάβει να φτάσει στο σημείο που ήταν οι συμπαίκτες. Είναι άριστος επαγγελματίας και πιέστηκε, τώρα όμως έκανε την επέμβαση, ήταν πετυχημένη και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει τρέξιμο. Ο Σνάουτσνερ είχε ένα πρόβλημα από το παιχνίδι με την Βαλερένγκα στην Νορβηγία, έβρεχε πολύ τότε και φορούσε σιδερένιες τάπες, έτσι έπαθε κάτι σαν τενοντίτιδα. Ξεκίνησε όμως τρέξιμο και θα είναι έτοιμος σύντομα»

«Σορλέν και Αραμπατζής είναι ήδη έτοιμοι ενώ για τον Γκαρσία γράψαμε ότι επικαλέστηκε τραυματισμό καθώς στην προπόνηση είπε για τις ενοχλήσεις στον κ. Σάντος και δεν είχε εξεταστεί από γιατρό, έτσι δεν μπορούσαμε να γράψουμε κάτι άλλο, είναι σαφές νομίζω. Έχει ένα αιμάτωμα στην γάμπα από το παιχνίδι με την Χέρενφεν αλλά θα επανέλθει γρήγορα. Ο Κονσεϊσάο έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς αλλά επανέρχεται επίσης γρήγορα καθώς έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου