Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ By Bizim PAOK: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ?


Περίπου μια εβδομάδα από τον τραγικό αποκλεισμό της ομάδας από ένα «χωριό» της Ολλανδίας την Herenveen σκέφτηκα να μοιραστώ κάποια πράγματα με όλους σας. Βέβαια όλοι όσοι διαβάζετε είμαι σίγουρος ότι σκέφτεστε ακριβώς όπως εγώ. Μετά το ματς όλοι μας ήμασταν πικραμένοι γιατί δυστυχώς δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Μερικοί βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή εναντίον του ΠΑΟΚ.

Το θέμα ρε καρντάσια δεν είναι το ποιος φταίει, σε μια αποτυχία φταίνε όλοι από την διοίκηση μέχρι και τον φροντιστή. Δεν σημαίνει αυτό ότι θα τους σταυρώσουμε ούτε όμως και θα τους χαϊδέψουμε. Έκανα την σοφή κίνηση να μην ανοίξω ραδιόφωνο την Πέμπτη το βράδυ αλλά έκανα το λάθος να ανοίξω το Facebook. Εκεί δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι κάποιοι φόβοι μου. Πολλοί έσταζαν χολή κατά των παιχτών και του προπονητή. Δυστυχώς κανένας δεν συμμερίζεται την άποψη της διοίκησης να κρατήσει τον προπονητή έως το 2012. Κανένας δεν συμμερίζεται την άποψη ανθρώπων που δούλεψαν μαζί του σαν ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και δεν το λέω έτσι απλά. Το να αγαπάς τον ΠΑΟΚ δεν είναι να τον αγαπάς όπως την γκόμενά σου. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι γκόμενα είναι ιδέα είναι αλησμόνητες πατρίδες είναι κίνημα. Το να αγαπήσεις τον ΠΑΟΚ είναι κάτι ανώτερο κάτι πολύ πιο σημαντικό από το να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Οι επιλογές της διοίκησης στο θέμα της στελέχωσης του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού κομματιού της ΠΑΕ έγιναν με γνώμονα την ενδυνάμωση της ομάδας. Η ενδυνάμωσή της όμως περνάει πρώτα από το δικό μας χέρι. Η ομάδα πρέπει να στηρίζεται όσο και αν διαφωνούμε εμείς με τις επιλογές. Κάπου στηρίζονται όλες οι κινήσεις και να σας πω και κάτι?. Δεν είναι δουλειά μας να ασχολούμαστε με τις επιλογές της διοίκησης παρότι πρέπει να τις κριτικάρουμε. Άλλο κριτική καλοπροαίρετη και άλλο κριτική για την κριτική. Δουλειά δικιά μας είναι να ακολουθάμε την ομάδα όπου και να παίζει και να την στηρίζουμε στην Τούμπα με όλη μας την δύναμη. Και το βασικότερο να προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε σε όλες τις εκδηλώσεις είτε της ΠΑΕ είτε του ΑΣ. Έτσι γίνεται δύναμη η φωνή μας και στόχοι τα θέλω μας. Έτσι αποκτά η κριτική μας ουσία. Γιατί οι συζητήσεις γύρω από τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχουν ουσία και προτάσεις ούτως ώστε να αποκτήσουν την σημασία που τους πρέπει. Ας σταματήσουν οι άναρθρες κραυγές και να συνετίσουμε την άποψή μας και να δούμε λίγο πιο καθαρά το ποδόσφαιρο. Έτσι θα κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.

ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

By Bizim PAOK

1 σχόλιο:

  1. Σωστός φιλαρακι, δεν γινεται να τους κρεμάμε με την πρωτη γκέλα.. Στηρίζουμε Ζαγορακη, Βρυζα, οι οποιοι δε νομιζω να νοιαζονται για την ομαδα λιγοτερο απο εμας και κατ'επέκταση υπστηριζουμε και τις επιλογες τους, γιατι οσο να΄ναι γνωρίζουν και δυό πραγματα παραπανω.. ΠΑΟΚ για παντα ρε κουφάλες..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου