Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΠΙΖΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΓΚΑΡΣΙΑ


Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να έχουμε απρόοπτο...το καλό για σήμερα ήταν ότι οι Πάμπλο Γκαρσία και Σέρτζιο Κονσεισάο μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων αλλά από την άλλη ο νέος τραυματισμός του Τζο Μπιζέρα που θα μας λείψει για 2 εβδομάδες επισκιάζει τα πάντα.

Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Ουρουγουανός προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα παρά τον έντονο ρυθμό και τις σκληρές μονομαχίες "έβγαλαν" όλη την προπόνηση κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη ο Τζόε Μπιζέρα θα μείνει τελικά δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστκής δράσης και δημιουργείτε σοβαρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ καθώς ο Σάντος έχει πλέον μόνο 1 καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό!!!!

Με τους Τσιρίλο και Κοντρέρας εκτός δράσης ο μόνος ετοιμοπόλεμος, είναι ο Στέλιος Μαλεζάς και για παρτενέρ του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει μία λύση ανάγκης εκ των έσω με τον Μίρκο Σαβίνι να είναι σχεδόν ο μοναδικός που μπορεί να παίξει τη θέση του στόπερ.

Μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας που θα πρέπει η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει έστω και έτσι και να πάει να πάρει το διπλό μέσα στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου