Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο BRYCE MOON ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18:00


Ο Μπράις Μουν σε συνέντευξη του μίλησε για την μεταγραφή του με μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ και δήλωσε πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο μπορεί.


"Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

O Joe Bizera ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ οι Pablo Contreras και Miroslaw Sznaucner ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Sergio Conceicao και Pablo Garcia προπονήθηκαν και σήμερα ατομικά, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς.

Απουσιάζουν οι διεθνείς, Χαλκιάς, Φωτάκης και Κουτσιανικούλης καθώς και οι Savini, Cirillo, οι οποίοι βρίσκονται στην Ιταλία για προσωπικές υποθέσεις τους.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Σερρών.


Κανονικά πήραν και σήμερα μέρος στην προπόνηση οι Αραμπατζής και Ολιβιέ Σορλέν που μάλιστα δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ στην προπόνηση και τον δεύτερο να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου