Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ


Λήξαν θεωρεί το επεισόδιο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο Φερνάντο Σάντος, με δηλώσεις του Πορτογάλου σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Ο Σάντος θεωρεί ότι ο Κονσεϊσάο είχε μία άτυχη στιγμή, επαναφέροντας τον στα πλάνα του για την σημερινή 11αδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Είναι ένα θέμα που έχει επιλυθεί εσωτερικά. Φυσικά δεν μας άρεσε ο τρόπος που ενήργησε ο Κονσεϊσάο. Δεν αρέσει αυτού του είδους η αντίδραση. Θέλουμε η ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια. Όλοι οι παίκτες έχουν την ίδια σημασία, αλλά βέβαια υπάρχουν παίκτες με ιδιαιτερότητες. Πιστεύω ότι το σωστό ήταν να δώσω μία ακόμα ευκαιρία στον Σέρτζιο, διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι παίκτες έχουν τις κακές τους στιγμές. Τιμωρήθηκε δεόντως και η ιστορία τελείωσε εκεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί", τόνισε ο Πορτογάλος στην ιστοσελίδα "tvi24.pt".

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει στα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Ο πρόεδρος ήθελε να είναι μαζί με την ομάδα σε αυτό το πρώτο ουσιαστικά εκτός έδρας παιχνίδι, από το οποίο όλοι περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα και φυσικά τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου