Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

1-1 ΚΑΙ 2 ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ


Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης που εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα μας και ισοφάρισε σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας άξιζε σίγουρα την νίκη και παρόλα αυτά επειδή το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει λέμε απλά ότι πετάξαμε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην Τρίπολη, δημιούργησε αρκετές φάσεις, πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με δράστη τον Φωτάκη στο 48' όμως δεν κατάφερε να φύγει από την Τρίπολη με το τρίποντο της νίκης.

Σαν μην έφτασαν οι δύο χαμένοι βαθμοί ο ΠΑΟΚ είχε την ατυχία και με τον Βιτόλο που τραυματίστηκε μόλις στο 8ο λεπτό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση έσω πλαγίου και αύριο που θα υποβληθεί σε μαγνητική θα ξέρουμε και επίσημα πόσο καιρό θα μείνει εκτός γηπέδων ένας ακόμα παίκτης μας που εκτός των άλλων ήταν και ο κορυφαίος μας παίκτης από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Καταπληκτικό το γκολ που πέτυχε ο Φωτάκης και κρίμα που δεν πήραμε και την νίκη για να δώσουμε και περισσότερη σημασία σε αυτό.
Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει μέχρι και μετά την ισοφάριση που προήλθε από λάθος συνεννόηση του Τσιρίλο με τον Χαλκιά.
Μεγαλύτερη ευκαιρία που θα μας έδινε την νίκη ήταν όταν μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό ο Ίβιτς έστρωσε στον επερχόμενο Κουτσιανικούλη ο οποίος από πλεονεκτική θέση σημάδεψε τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Η ομάδα έχασε γενικά σε όλο το παιχνιδι αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος το πληρώσαμε πάλι με ένα λάθος που μας στοίχισε.

Συγχαρητήρια να δώσουμε σε όλα τα αδέρφια μας που βρέθηκαν στην Τρίπολη και δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.


Σε πολλά παιχνίδια παίζει ρόλο και η τύχη όπως σήμερα καθώς δεν κέρδισε ο καλύτερος.
Δεν μας φταίει ούτε ο Σάντος που είναι η εύκολη λύση όταν θες να κράξεις ούτε τα συστήματα και οι αλλαγές δυστυχώς για όλους μας αφήσαμε 2 πολύτιμους βαθμούς σήμερα και θα πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά που μας περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ομάδα θα πρέπει με ηρεμία και θετική ενέργεια να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5’: Ο Βιτόλο τραυματίζεται στο γόνατο και ο Πάμπλο Γκαρσία περνάει στη θέση του
9’: «Τυφλή» πάσα του Τσιρίλο (η μπάλα πήγε πολύ ψηλά) στον Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιχειρεί το γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο Ντεγκρά μπλοκάρει σταθερά.
22’: Παράλληλη (με το τέρμα) σέντρα του Φωτάκη (από τα δεξιά), ο Ίβιτς πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε σε σώμα αμυντικού κι ενώ είχε κατεύθυνση το τέρμα του Ντεγκρά
24’: Χλιαρό σουτ από τον Καρέρα, μακριά από την εστία του Χαλκιά, εύκολα μπλόκαρε ο Έλληνας κίπερ.
25’: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ωραία πάσα του Μουσλίμοβιτς, στον Κονσεϊσάο, ο δεύτερος μπαίνει από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και σουτάρει, αλλά ο Ντεγκρά αποκρούει σωτήρια με το ένα χέρι.
31′: Σέντρα-σουτ του Ουριμπάρι από αριστερά, με γροθιές απομάκρυνε σωτήρια ο Χαλκιάς
44’: Κοντά στο 1-0 ο «δικέφαλος». Ο Φωτάκης βρίσκει με κάθετη πάσα τον Μουσλίμοβιτς, εντός της περιοχής, αλλά ο τελευταίος δεν μπορεί να νικήσει τον Ντεγκρά (έδιωξε σε κόρνερ), στο μεταξύ τους τετ α τετ Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ντεγκρά έκανε άστοχη έξοδο, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ αδράνησαν και έδιωξαν οι αμυνόμενοι.
45’: Αγγίζει το γκολ ο Αστέρας. Ο Εντερ βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά για τον Βίλτσες και αυτός (αφού πρώτα κοντρολάρει με το στήθος), βγαίνει από τα αριστερά προ του Χαλκιά, όμως το σουτ του αποκρούεται από τον Ελληνα «κίπερ»
45’+: Ο Εντερ επιχειρεί τη σέντρα από δεξιά, όμως η κεφαλιά του Τσέζαρεκ είναι αδύναμη κι έτσι ο Χαλκιάς δεν ανησυχεί
48’ ΓΚΟΛ: Ο Φωτάκης βρίσκει χώρο και εξαπολύει σουτ-«βολίδα» αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα καταλήγει στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Ντεγκρά
62’ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Τσιρίλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να γυρίσει με το κεφάλι στον Χαλκιά, στρώνει στον Τσέζαρεκ. Ο επιθετικός του Αστέρα γίνεται αποδέκτης της μπάλας, και προ κενής εστίας δεν έχει πρόβλημα να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του
64': Ωραία μπαλιά για τον Κονσεϊσάο, όμως ο Ντεγκρά προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο Πορτογάλος.
70': Σουτ του Μουσλίμοβιτς μέσα από την περιοχή, ο Ντεγκρά διώχνει με δυσκολία
74’: Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς πασάρει στον Ιβιτς, εκείνος στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος αν και ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, σουτάρει «χλιαρά», στέλνοντας μάλιστα τη μπάλα πάνω στον Ντεγκρά που μπλόκαρε εύκολα
76': Μακρινό σουτ του Βιερίνια η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Ντεγκρά

ΣΚΟΡΕΡ: 62’ Τσέζαρεκ-48’ Φωτάκης
ΔΟΚΑΡΙ:-
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66’ Καρντόσο-21’ Αραμπατζής, 76’ Φωτάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Γκόμες): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσέλο, Μπαστία, Καρντόσο, Καρέρα, Εντερ (58΄ Ρίος Ιντερ), Βίλτσες (65’ Ζέαν Καρλος), Τσέζαρεκ (82’ Καούνος).
ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Βιτόλο (8' Πάμπλο Γκαρσία), Κονσεϊσάο (68’ Κουτσιανικούλης), Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (75’ Φιλομένο), Σαβίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου