Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ


Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας που εκτός από ένα τεστ για τα τελευταία πλάνα του Φερνάντο Σάντος, ήταν και ένα πολύ σημαντικό τεστ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την κακή συντήρηση, όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί σε τραγική κατάσταση ο χλοοτάπητας της Τούμπας. Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση. Αλλαξαν συνεργάτες, όσον αφορά τη συντήρηση του χλοοτάπητα, ενώ με τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν η εικόνα του γηπέδου είναι πολύ καλύτερη. Απομένει να φανεί και την Κυριακή την ώρα του αγώνα ότι ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να βοηθήσει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο και πρωτίστως στα σημεία όπου υπήρχε πρόβλημα, έγινε σπορά νέου χόρτου και η ανάπτυξή του δημιουργεί την εικόνα και την ελπίδα ότι το γήπεδο μπορεί να είναι «χαλί» αύριο.

Ο Pablo Contreras σήμερα συμμετείχε στο χαλάρωμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Cirillo, Savini, Lino, Μαλεζά, Bizera, Garcia, Sorlin, Φωτάκη, Ivic, Veron, Vieirinha, Conceicao, Muslimovic, Filomeno, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου