Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

"ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ


Ο Φωτάκης παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής και μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος είχε ανοίξει στο σκορ για τον ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1). Ο Φωτάκης υποσχέθηκε στον κόσμο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να νικήσουν αύριο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, το γεγονός ότι μου απονέμει το βραβείο ο κ. Σαράφης. Ήταν εξάλλου από τους βασικούς συντελεστές της πορείας που διέγραψε η ομάδα την δεκαετία του 70', ενώ ήταν και ο άνθρωπος που με έφερε στον ΠΑΟΚ, πριν από δέκα χρόνια», σημείωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και περιέγραψε τη φάση του τέρματος που σημείωσε στην Τρίπολη: «Πράγματι, ήταν όμορφο γκολ. Ωστόσο, ήταν κάτι που συνηθίζω να κάνω. Δηλαδή να σουτάρω όταν βρίσκομαι εκτός της περιοχής και μου δίνεται ο χώρος. Θα προτιμούσα όμως να μην σκοράρω και να κέρδιζε η ομάδα».

Ο Φωτάκης μίλησε και για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα:«Ασφαλώς και θέλουμε να κερδίσουμε, για να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο. Είναι αλήθεια ότι από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας, δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Ιδιαίτερα στους αγώνες με την Χέρενφεϊν. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο γήπεδο μας από καθαρή ατυχία. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξει η τύχη μας. Μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την μεριά του ο Σταύρος Σαράφης υπογράμμισε: «Ξέρω τις δυνατότητές του, είναι εξαιρετικός παίκτης και του εύχομαι να πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα, σαν κι αυτό. Ο Γιώργος κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ την κατάλληλη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου