Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΘ


Απουσία των διεθνών ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Επέστρεψε ο Τσιρίλο σε χαλαρούς ρυθμούς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπιζέρα, ενώ Κοντρέρας και Σνάουτσνερ γυμνάστηκαν στο γυμναστήριο.


Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Κεντρικό πρόσωπο της απογευματινής προπόνησης ήταν ο Bryce Moon, καθώς είχε την ευκαιρία πριν από την έναρξη της να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο Bruno Cirillo επέστρεψε -σε πιο χαλαρούς ρυθμούς- στις προπονήσεις και σταδιακά αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Joe Bizera ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Contreras και Sznaucner γυμνάστηκαν μόνοι τους στο γυμναστήριο, ενώ απουσίαζαν για άλλη μια μέρα οι διεθνείς (Muslimovic, Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης) ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ
Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Θόδωρος Ζαγοράκης.

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΘ
Στο ασπρόμαυρο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Δ.Ε.Θ. θα βρίσκονται το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης, 9 Σεπτεμβρίου 2009, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας κ. Fernando Santos, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Ζήσης Βρύζας και ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Κώστας Ιωσηφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου