Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

1.500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής ερωτήσεων από τους φιλάθλους στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βάσει εκτιμήσεων απηύθυναν περίπου 1.500 ερωτήσεις!


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έμεινε ασυγκίνητος στην ευκαιρία που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης για επικοινωνία μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για κάθε εξέλιξη στον σύλλογο από τη μία πλευρά και κάποια ανησυχία για καταστάσεις που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα από την άλλη, δημιούργησαν αυτό το εκπληκτικό νούμερο ερωτημάτων.

Σε σημαντικό ποσοστό e-mail που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ (οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν στις 09/09) υπάρχουν παραινέσεις και δηλώνεται στήριξη στο έργο της διοίκησης, ενώ παράλληλα στο προσκήνιο βρίσκονται τα θέματα των Σάντος (ανανέωση συμβολαίου), ομάδα (πορεία και μεταγραφές), νέο γήπεδο (δυτικά η πρόθεση;), νέο προπονητικό κέντρο Μεσημβρίας, οικονομικά και λόγοι που έφεραν τον Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, τα οποία εκτιμάται ότι θα απαντηθούν από τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (09/09).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου