Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ By Bizim Paok : Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.: ΕΥΧΗ Ή ΚΑΤΑΡΑ?


Από την ημέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε την πρόσληψη Γκαγκάτση στην θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δημιουργήθηκε ένα κλίμα από κάποιους τρίτους έξω από τον Π.Α.Ο.Κ. αμφισβήτησης στο πρόσωπό του και λόγω της ιδιότητάς του ως πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. και της προηγούμενης ως δικηγόρου της Π.Α.Ε.

Ολυμπιακός. Σε αυτό το τρυπάκι δυστυχώς μπήκαν και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες που έβριζαν τον Γκαγκάτση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η παρουσία Γκαγκάτση στην ΠΑΕ από πολλούς μέσα και έξω από τον Π.Α.Ο.Κ. ισοδυναμούσε με προσπάθεια του Π.Α.Ο.Κ. να χαλιναγωγήσει την ελληνική διαιτησία και να παίρνει τα σφυρίγματα από τα «κοράκια». Κι όμως παρόλο που έλεγαν όλοι έτσι ο Γκαγκάτσης αλλιώς ο Γκαγκάτσης γίναμε θεατές αλλοπρόσαλλων διαιτητών επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παιχτών και φιλάθλων μέχρι που φτάσαμε στην χθεσινή μέρα όπου ο «αξιότιμος» κύριος Κύρκος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ του Βιερίνια ως οφ σάϊντ. Βέβαια πριν από αυτό ο Γκαγκάτσης παραιτήθηκε «ικανοποιώντας» τον λανθασμένο εγωισμό μερικών.
Γιατί δυστυχώς κανένας δεν κατάλαβε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. τον Γκαγκάτση τον ήθελε όχι για την διαιτησία αλλά για την Super league. Εκεί είναι τα κέντρα αποφάσεων κύριοι. Εκεί παίζονται τα πρωταθλήματα και στην Ε.Π.Ο. το κύπελλο. Τώρα όμως πρέπει όλοι εσείς που αφηνιάσατε να παραιτηθεί ο Γκαγκάτσης να στηρίξετε τον Θόδωρο γιατί ο Θόδωρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες και την πατάνε εύκολα.
Αυτό είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα εσωστρέφειας του Π.Α.Ο.Κ. κάτι που και στο παρελθόν μας έχει στοιχίσει. Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι εχθροί μας είναι απέναντί μας και όχι μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. ιδίως με την παρούσα διοικητική κατάσταση. Την Τετάρτη αποδείχτηκε περίτρανα αυτό το πράγμα με την ακύρωση του γκολ του Βιερίνια. Εχθρός μέσα στο Π.Α.Ο.Κ. δεν υπάρχει πλέον. Ας το πάρουμε χαμπάρι όλοι.
Με το παράδειγμα που έφερα βέβαια κινδυνεύω να χαρακτηρισθώ «Γκαγκατσόσκυλο» αλλά ούτε που με νοιάζει γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν έζησαν την εποχή που ο Γκαγκάτσης ήταν δικηγόρος του Π.Α.Ο.Κ. αλλά θυμούνται μόνο την εποχή που ήταν δικηγόρος του Ολυμπιακού και μετέπειτα πρόεδρος της Ε.Π.Ο.
Λοιπόν να σταματήσουμε να πληγώνουμε τον Π.Α.Ο.Κ., δεν λέω να μην γίνετε κριτική, γιατί αρκετά πληγωμένος είναι λόγω των αποτελεσμάτων των πρώτων 4 αγωνιστικών. Να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα και να δώσουμε εμείς την λάμψη που είχε την περασμένη χρονιά και που φαίνεται να χάνεται. Οπότε πάμε με τον τρίπτυχο

ΤΟΥΜΠΑ-ΠΕΤΑΛΟ-ΦΩΝΗ και …………….KEEP ON PAOKING

By BIZIM PAOK

1 σχόλιο:

  1. gia na paroume apotelesmata xriazete nootropia nikiti.... oxi mono sto gipedo alla kai stin kerkida... parteto apofasi...O PAOK PANW APO OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου