Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΗΛΩΣΕ Ο FERNANDO SANTOS


Ο Fernando Santos μίλησε στους δημοσιογράφους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και δήλωσε τί περιμένει από τη διαιτησία.

Στην Συνέντευξη Τύπου που έδωσε λίγο νωρίτερα ο Fernando Santos δήλωσε πως σκέφτεται μόνο την νίκη για το Κυριακάτικο ματς, τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να μπουν με πάθος και θέληση για τους τρεις βαθμούς.

"Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Η αλλαγή που είδα ήταν ότι μπήκε μέσα ο Τοροσίδης ο οποίος με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές από τον Ολυμπιακό.

Γνωρίζουμε τις βασικές κινήσεις των αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί καθώς μπαίνουμε στον αγώνα με στόχο την νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε ξέροντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργικά και σωστές επιθέσεις.

Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Ξέρουμε την προσμονή που υπάρχει από τους φιλάθλους μας και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πάθος. Σέβομαι την αξία του αντιπάλου αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία στις γραμμές μας και να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις που θέλουμε για να έρθει το γκολ. Γιατί για να νικήσουμε πρέπει να έρθει το γκολ. Πολύ σημαντικό σε τέτοια ματς είναι να μπορεί η ομάδα που θα κερδίζει την μπάλα να βγαίνει γρήγορα στην επίθεση και αυτό θέλουμε να κάνουμε.

Υπάρχει θέληση και διάθεση. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι όμως συγκεντρωμένοι καθώς ο υπέρτατος ενθουσιασμός δεν κάνει καλό. Εγώ νοιώθω πως η ομάδα είναι πολύ καλά.

Σίγουρα κάποια μικρά περιστατικά που έχουν συμβεί και πάντα συμβαίνουν μπορεί να μοιάζουν αρνητικά αλλά στην συνέχει μπορούν να βγάλουν πράγματα θετικά αν τα δεις από εποικοδομητική πλευρά. Νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό, διότι ειδικά φέτος υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός.

Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν το είχαν νοιώσει αυτό ενώ τώρα ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Κάτι που δεν υπήρχε πέρσι και πολύ περισσότερο πρόπερσι. Οπότε τέτοια ζητήματα δεν υπήρχαν παλιότερα. Ενώ σε ρόστερ τα οποία έχουν 17,18,20 ποδοσφαιριστές που είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν συνήθως στην αρχή της σεζόν πάντα υπάρχουν περιπτώσεις συναισθηματικής έντασης αλλά με το καιρό θα το συνηθίσουν αυτό.

Εμείς είμαστε ήδη σε καλό δρόμο και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι σε εμάς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μιλήσουν για αυτήν την διαδικασία κάτι που σημαίνει ότι το έχουν ξεπεράσει και είναι ενωμένοι.Αυτό που περιμένουμε από κάθε διαιτητή είναι να είναι επαγγελματίας, αμερόληπτος και να κάνει απλώς την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Περιμένουμε δικαιοσύνη και αμεροληψία. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε εμείς με αυτά τα ζητήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου